Студенти механіко-технологічного факультету захистили бакалаврські кваліфікаційні роботи та дипломні проєкти бакалавра

12 червня 2023 року
   Після попереднього заслуховування фінальних робіт, на засіданнях випускових кафедр, перевірки на достовірність, новизну і унікальність опису та ретельної підготовки доповідей, з 5 по 8 червня 2023 року, 133 випускники бакалаврату, освітньо-професійних програм «Агроінженерія» і «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» – пройшли захист дипломних проєктів бакалавра та бакалаврських кваліфікаційних робіт, в дистанційному режимі з використанням платформи Cisco Webex Meetings. На захисті старанно працювали три екзаменаційні комісії, які відповідально контролювали якість фінальних робіт і рівень підготовки випускників при тому, що навантаження на одну комісію становило, майже, 15 студентів за робочий день.

   Дипломні проєкти та кваліфікаційні роботи бакалаврів були присвячені питанням вдосконалення сучасних технологій вирощування та збирання сільськогосподарських культур, розробки сучасних технічних засобів для виробництва біопалива, проектування новітніх технологічних ліній виробництва продукції рослинництва, керування механізованими процесами на тваринницьких і ремонтних підприємствах, проектування ліній логістичного сполучення населених пунктів, дослідження характеристик транспортних засобів.

   Зокрема, слід відзначити роботи Олега Чупира з розробкою системи технічного обслуговування машинно-тракторного парку, Миколи Плахотника з удосконаленням механізованого процесу вирощування картоплі, Віталія Гаврика з розробленням системи автоматичного завантаження молотарки зернозбирального комбайна, Олександри Кулібаби з удосконаленням процесу транспортних перевезень зернових сільськогосподарських культур та Ольги Стецик з підвищенням екологічності пасажирських перевезень.
 
   Механіко-технологічний факультет висловлює подяку головам екзаменаційних комісій: професорам Сергію Пилипаці, Костянтину Лопатьку, Віталію Луцяку та членам екзаменаційних комісій: професорам Віктору Теслюку, Олегу Загурському, доцентам Олександру Надточію, Михайлу Мотричу, Віталію Курці, Олегу Заболотьку, Руслану Шатрову, Лілії Савченко, Івану Колесніку, також, секретарям комісій, Тетяні Нечупій, Наталії Кулібабі та Наталії Воронцовій.
   Вітаємо студентів, з успішним проходженням фінального контролю знань. Дякуємо їм за наполегливість і відповідальність, у пристойному та логічному завершенні бакалаврату. Бажаємо успіхів, вдалого вступу до магістратури НУБіП України, мирного неба, подальшого розвитку та нових вкладів у міць нашої держави.

 

Ігор Сівак, заступник декана
з навчальної та виховної роботи механіко-технологічного факультету
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook