Сучасні методи профорієнтаційної роботи у Бережанському агротехнічному коледжі

9 лютого 2015 року

     Профорієнтаційна робота Бережанського агротехнічного коледжу складається з таких етапів: професійна інформація і діагностика, професійна консультація і відбір, професійна адаптація. Адже правильний вибір професій — моральне задоволення, висока самооцінка, водночас це й висока продуктивність праці, висока якість продукції.
     Вибір професії — один із головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці. Він має значення як для самої людини, так і для суспільства. 

     Викладачами коледжу вже проведено ряд профорієнтаційних заходів серед випускників шкіл Івано-Франківської області, зокрема в Бурштинській загальноосвітній школі №2, Середнянській загальноосвітній школі; Войнилівській ЗОШ, Брошнівській ЗОШ та Брошнівському ПЛПЛ.
      29 січня провідним фахівцем із профорієнтаційної роботи Гурко Л.Т. була проведена агітаційно-інформаційна робота серед потенційних вступників: надалася інформація про навчальний заклад, ознайомлено з правилами прийому та програмами вступних випробувань. Вступники забезпечувались інформаційною продукцією. Надані консультації щодо умов вступу до коледжу. 

      4 лютого викладачами циклової комісії зеленого будівництва і садово-паркового господарства Лазарем Г.П., Брилінським С.М., провідним фахівцем із профорієнтаційної роботи Гурко Л.Т. була проведена профорієнтаційна робота з учнями шкіл  Тернопільської області. 

      Проведено зустрічі з педагогічними колективами та випускниками 9–11 класів Настасівської, Грабовецької, Плотицької, Почапинської, Прошівської, Скоморохівської, Товстолузівської, Баворівської, Дубівецької, Йосипівської, Мар’янівської загальноосвітніх шкіл. При проведенні заходів учням надавалась інформація про навчальний заклад, роздавались профорієнтаційні буклети, календарики.

С.І. Пилипишин,
директор Бережанського агротехнічного коледжу


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook