Бакалаври-фінансисти успішно склали атестаційний іспит

1 червня 2023 року
    29 травня 2023 року відбувся атестаційний іспит для ОС «Бакалавр» спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», який проходив в змішаному режимі (очно та з використанням відеоконференції на платформі Zoom і платформи Elearn).

    Іспит відкрив декан економічного факультету Анатолій Діброва, який довів відповідний наказ ректора до студентів 4 курсу та 2 курсу скороченого терміну, представив комісію та побажав успіхів.

      До складу атестаційної комісії ввійшли: Гуцаленко Любов Василівна - д.е.н., проф., завідувач кафедри обліку та оподаткування – голова комісії та члени комісії: Негода Юлія Володимирівна - д.е.н., професор, гарант програми; Лемішко Олена Олександрівна – д.е.н., доцент, в. о. завідувача кафедри фінансів; Костюк Вікторія Анатоліївна – к.е.н., доцент, в.о. завідувача кафедри банківської справи та страхування. Обов’язки секретаря комісії, відповідно до наказу, були покладені на Войцехівську Світлану Іванівну.
    Також з вітальним словом до студентів звернулася д.е.н., професор, завідувач кафедри обліку та оподаткування Гуцаленко Любов Василівна, яка розповіла про всі особливості проходження атестаційного екзамену.

       Одразу після цього розпочався державний іспит.
     Студенти отримали білети та розпочали виконувати завдання. Потрібно зазначити, що загалом рівень знань студентів економічного факультету є високим, студенти впоралися з усіма поставленими завданнями вчасно та належним чином. По завершенню іспиту комісією були перевірені роботи випускників, а голова комісії, професор Любов Гуцаленко оголосила результати та подякувала всім за плідну роботу.
 
Світлана Войцехівська, 
асистент кафедри фінансів
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook