Оновлення матеріально-технічної бази

31 травня 2023 року

 

1LEMKEN- визнане всім світом як далекоглядне та ресурсоощадне підприємство, яке робить важливий внесок у прибуткове сільське господарство

Ця фірма консультує покупців з питань ґрунтообробної техніки та сівалок, забезпечення запчастинами, налаштування техніки, гарантійне обслуговування, навчання персоналу.

4

Результатом співпраці циклової комісії Інженерних та аграрних дисциплін з представниками компанії LEMKEN  в західному регіоні України стало оновлення матеріально-технічної бази коледжу.

Ми отримали в подарунок набір стендів  по грунтообробній і посівній техніці. Ці стенди для професійного навчання відрізняються якістю, доступністю, безпечністю та інформативністю. На них представлені навчальні матеріали, схеми та описи технологічних та робочих процесів, а також усе необхідне обладнання та інструменти для виконання конкретних операцій.

3

Такі наочні засоби  допоможуть організувати ефективні процеси професійного навчання в кабінеті «Спеціальних дисциплін механізації сільського господарства» (зав.кабінетом Мирослав ЯЦИКІІВ).

2

Перед встановленням стендів проведено косметичний ремонт в аудиторії.

Наталія ЮРЧИШИН,
голова циклової комісії

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook