Шлях до успіху: відкриття можливостей на Дні відкритих дверей у Боярському фаховому коледжі

29 травня 2023 року
 27 травня в Боярському фаховому коледжі відбувся довгоочікуваний День відкритих дверей. Захід пройшов у очному форматі і був спрямований на знайомство майбутніх студентів з багатогранними можливостями навчання та кар'єрного росту, які пропонує коледж. Присутність понад 200 вступників та їх батьків свідчить про високий рівень зацікавленості учнів у навчанні в Боярському фаховому коледжі.

  Цікаві та пізнавальні заходи, заплановані на Дні відкритих дверей, змогли зацікавити широке коло вступників. Різноманітні презентації, майстер-класи, демонстрації технологій та зустрічі з викладачами та фахівцями галузі надали можливість учасникам побачити потенціал, який надає коледж.
  Організатори провели благодійну акцію, під час якої продавалися мило та бомбочки власного виробництва для ванни, а зібрані кошти передали на допомогу Збройним Силам України.

 

 

  Директор коледжу Сергій КРОПИВКО приділив велику увагу вступникам, пояснив основні принципи та цінності, на яких ґрунтується навчання у коледжі. Він поділився своїм баченням розвитку освіти в коледжі, зосередив акценти на сучасні методи навчання та практичну спрямованість, які роблять навчання в Боярському фаховому коледжі перспективним.

  Ілона ПАШЕНЦЕВА, відповідальна секретар приймальної комісії, докладно розповіла про вступну кампанію 2023 року. Вона надала вступникам вичерпну інформацію про подачу електронних заяв, розкрила важливі деталі та умови вступу, повідомила дати вступних випробувань та інші важливі етапи вступного процесу.
  Підсумком заходу став розіграш серед вступників футболки з логотипом коледжу, що додав додаткової емоційної насолоди учасникам Дня відкритих дверей.

  День відкритих дверей у Боярському фаховому коледжі виявився цікавим та насиченим. Він дав можливість вступникам ґрунтовно ознайомитися зі спеціальностями, які пропонує коледж, зазирнути в майбутнє та зрозуміти, які можливості чекають їх у обраній професійній галузі. Цей успішний захід став важливим кроком на шляху до вибору майбутньої професії та навчання, що зробить їх рішення більш обдуманим та впевненим.

  Ми відчиняємо свої двері для вас, щоб ви могли відкрити нові горизонти й здобути якісну професійну освіту!


Ілона ПАШЕНЦЕВА,
відповідальна секретар
приймальної комісії

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook