Механіко-технологічний факультет відзначає університетський ювілей

25 травня 2023 року
   Своїх знаних випускників, нинішніх студентів і педагогів на урочисте зібрання до 125-річчя НУБіП зібрав механіко-технологічний факультет.

   А йому є чим і ким похвалитися за всю історію. Як і тим, що випускники з готовністю відгукуються підтримати alma mater чи завітати на гостину. От і сьогодні колектив вітали відомий політик, який двічі очолював Верховну Раду України, Олександр Мороз, голова підкомітету з питань економічної і фінансової політики в агропромисловому комплексі Комітету ВРУ з питань аграрної політики та земельних відносин Леонід Козаченко, академік Валерій Адамчук, донедавна – незмінний очільник Ради роботодавців університету, ректор університету Станіслав Ніколаєнко. Кожен з них згадував про свої студентські роки та стверджував: своїм життєвим успіхом він зобов’язаний знанням і життєвій базі, здобутим свого часу під час навчання на факультеті механізації сільського господарства. І хоча слова були різні але у них лунала любов до рідного університету і твердження, що в основі успіху лежить якість освіти. А саме цьому сьогодні у НУБіП приділяють величезну увагу.

   Станіслав Ніколаєнко, звертаючись до учасників зібрання, в першу чергу до молоді, говорив про історію і перспективи університету, високі місця в міжнародних і національних рейтингах, які виш посідає в останні роки. І підкреслив: запорукою майбутнього успіху є якісне навчання, відбір мотивованих студентів, науковий пошук.

   Він вручив щойно засновану почесну медаль «125 років НУБіП» Олександру Морозу, медаль «За заслуги»Валерію Адамчуку.

Валентин Обрамбальський

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook