СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ЛЕГКОАТЛЕТИЧНОМУ КРОСІ

11 травня 2023 року
ФВМ НУБіП України

   Біг по перетятій місцевості, або крос — біг по перетятій (горбистій) місцевості, одна з дисциплін легкої атлетики. Траса кросу не має чіткої міжнародної стандартизації. Зазвичай траса проходить по горбистій місцевості в лісовій зоні або на відкритому просторі. Як покриття може виступати трав'яне або земляне покриття. Траса дистанції повинна бути огороджена яскравими стрічками з двох сторін, для відділення спортсменів від глядачів. Змагання зазвичай проводяться восени і взимку. Крос може проходити в суворих погодних умовах, таких як дощ, вітер, мокрий сніг.

   11 травня 2023 року (четвер) о 15:00 год. в лісовій смузі за навчальним корпусом №17 відбулися змагання 66-ої спартакіади студенті НУБіП України присвячений святкуванню 125-річчя НУБіП України, легкоатлетичний крос. Студенти змагалися в кросовому бігу лісовими стежками на двох дистанціях. Першими дистанцію 750 метрів бігли дівчата, після них змагалися хлопці на вдвічі довшій дистанції – 1500 метрів.

   Змагання проходили особисто-командні. Особисті місця визначалися за найменшим часом подолання дистанції. Окремо визначалися місця команди у змаганнях серед хлопців і окремо серед дівчат. Місце команди визначалося за меншою сумою часу 10 учасників. Загальне місце команди визначалося за найменшою сумою місць команди у змаганнях. Наші студенти гідно представили наш факультет, зайнявши 4 місце командне.

 

   Дякуємо всім спортсменам факультету ветеринарної медицини, які взяли участь в змаганнях, та бажаєм не зупинятися на досягнутому, а також нашим уболівальникам, які підтримували нашу команду.

Студенти факультет ветеринарної медицини – найкращі!
СЛАВА УКРАЇНІ!

Заступник декана ФВМ,
Тарас Савчук

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook