Студенти-міжнародники готуються до виробничої практики

2 травня 2023 року

Навчальний семестр вже добігає свого кінця, отже актуальним все більше стає питання проходження практики. Студенти, що навчаються на 4 курсі за спеціальністю «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» готуються до, мабуть, найважливішої практики за весь період свого навчання – виробничої, яка дозволить їм спробувати власні сили в улюбленій професії та перевірити отримані знання та навички в реальному житті.
Саме проведенню виробничої практики була присвячена установча зустріч студентів з Олександром Шевчуком, завідувачем кафедри міжнародних відносин і суспільних наук, Оленою Любовець, відповідальною за практику, та наставниками груп – Богданом Грушецьким, Сергієм Біланом, Вікторією Хвіст і Оленою Кропивко. Студенти дізналися детальніше про порядок проходження практики й оформлення звітних документів. Відбувся розподіл студентів за місцем практики, відповідно до їх побажань і наявних можливостей.

     

Цьогоріч кафедра міжнародних відносин і суспільних наук запропонувала здобувачам освіти широкий перелік баз практики, серед яких Міжнародний відділ Національного університету біоресурсів і природокористування України, Дипломатична академія України імені Геннадія Удовенка при МЗС України, Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І. Ф. Кураса, Національний музей Революції Гідності. Студенти також матимуть змогу пройти практику в Міністерстві цифрової трансформації України, Київській міській державній адміністрації, різноманітних громадських організаціях, що займаються міжнародною діяльністю.

     

Хочеться побажати здобувачам освіти успішно пройти виробничу практику та здобути свій перший важливий досвід роботи за спеціальністю!

 

 

 

Богдан Грушецький,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook