На кафедрі глобальної економіки проведений І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

25 квітня 2023 року
НУБіП України

   Відповідно до листа державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» від 30.01.2023 р. № 21/08-118 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2022/2023 навчальному році» та наказу ректора НУБіП України від 13 березня 2023 року № 201 «Про проведення І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2022/2023 навчальному році» на кафедрі глобальної економіки був проведений перший етап конкурсу студентських наукових робіт.
   Мета конкурсу ‒ розвиток інтелектуального потенціалу талановитої молоді; активізація та підтримка наукової роботи студентів як найважливішого фактору формування фахівців нового типу; стимулювання їх інтересу до дослідницької роботи, участі у наукових програмах, проектній, конструкторській та інших формах науково-дослідної діяльності; оволодіння ними інноваційними технологіями.

    Згідно «Положення про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей», конкурс проходить у два тури. У першому турі по кожній, визначеній наказом МОН України галузі знань, відбираються кращі, самостійно підготовлені студентські наукові роботи для участі у другому турі. Другий тур проводиться у закладах вищої освіти, визначених МОН України.
    І тур на кафедрі глобальної економіки відбувся в 2 етапи. До 10 квітня 2023 року учасники конкурсу, студенти спеціальності 051 «Економіка», ОП «Міжнародна економіка», які є членами гуртків кафедри глобальної економіки, відправили свої роботи на пошту кафедри. Комісія кафедри глобальної економіки розглянула 4 роботи. Зокрема, роботи: Бойко Ярослава Петровича, «Європейські економічні фонди підтримки галузі рибництва та аквакультури: тенденції та перспективи для України», науковий керівник – к.е.н., доц. Михальчишина Л.Г.; Свенціцької Тетяни Вікторівни, «Торговельна економічна політика в умовах європейської інтеграції», керівник к.е.н., доц. Кірейцева О.В.; Скороход Владислави Едуардівни, «Розвиток європейської інтеграції України», науковий керівник – к.е.н., доц. Михальчишина Л.Г.; Сохана Івана Володимировича, «Розвиток агропродовольчого ринку в контексті інтеграції з Європейським Союзом», керівник к.е.н., доц. Кірейцева О.В.

   21 квітня комісія кафедри глобальної економіки відібрала найкращу роботу з представлених - Свенціцької Тетяни Вікторівни, «Торговельна економічна політика в умовах європейської інтеграції», керівник к.е.н., доц. Кірейцева О.В. і оголосила студентам-учасникам результат конкурсу.

   Робота Свенціцької Тетяни буде рекомендована до участі у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу наукових робіт за відповідними галузями знань і спеціальностями. Бажаємо успіхів Тетяні і перемоги!

Олена Кірейцева, доцент кафедри глобальної економіки

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook