Ректорат: готуємося до проведення Олімпіади для вступу в університет

24 квітня 2023 року

 

 

 24 квітня 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене якості освітнього процесу, плануванню діяльності на поточний тиждень. Разом з тим, ректор проінформував про кадрові зміни – за власним бажанням звільнені з посад начальник відділу кадрів та директор ННІ лісового і садово-паркового господарства. Очільник університету в цілому позитивно оцінив їхню діяльність та побажав подальших успіхів.

 

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша закцентував на епідеміологічній ситуації в колективі, стані захворюваності на ГРВІ. Триває прийом до аспірантури, підготовка відзначення 125-річниці НУБіП України.

 

  Учений секретар Оксана Барановська повідомила, що завтра, 25 квітня, засідання ректорату почнеться о 10 годині. 26 квітня – очне засідання вченої ради.

 

  Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про результати роботи міждисциплінарної робочої групи з покращення практики застосування принципів біоетики в університеті, стан підготовки міжнародної наукової конференції, звітно-виборчу конференцію Спілки молодих вчених, стан використання коштів на виконання досліджень та патентну активність. В НДГ проводяться весняно-польові роботи.

 

  Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський доповів про завершення реєстрації учасників олімпіади для вступу в університет. Бажання вступити до НУБіП і отримати додаткові бали на вступі виказали 2652 вступника. 28 квітня стартує перший етап, наразі всі учасники підключаються до системи Олімпус, на базі якої й проходитиме власне олімпіада.

 

  Голова Сенату Студентської організації Олександр Вертелецький проінформував про спортивні перемоги студентських збірних, організований тренінг з лідерства для студактиву.
  Головний бухгалтер Тетяна Кондрицька доповіла про нарахування та виплату академічної стипендії.

 

  Директор ННЦ міжнародної діяльності Олександр Лабенко закцентував на наборі іноземців на навчання, зустрічі з виконавчим директором Вишеградської четвірки.
  Завідувач кафедри військової підготовки Валерій Шевчук проінформував про вакцинацію співробітників від коронавірусної інфекції, підготовки стрілецького тиру.

  Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко закцентував на благоустрої території.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук доповів про чергову ротацію студентів на очне навчання: з наступного тижня в аудиторіях навчатимуться студенти першого, другого та четвертого курсів. В фокусі профорієнтаційна робота.

  

  Підбиваючи підсумки роботи, Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Василю Шинкаруку – підготувати ротацію студентів на очне навчання. Василю Шинкаруку, Сергію Кваші, Валерію Іщенку – сприяти проведенню загальних зборів НААН України, з врахуванням безпекової складової. Сергію Кваші – контроль за підготовкою заходів до відзначення 125-річчя університетуВалерію Іщенку – підготувати нараду з енергозбереження, забезпечити завершення реконструкції Алеї слави. Оксані Барановській – підготовка до розширеного ректорату і засідання вченої ради. Василю Шинкаруку, Валентині Шаповал – підготувати і провести співбесіди з кандидатами на вакантні посади професорів кафедр. Василю Шинкаруку, Олександру Лабенку – організувати зустріч з виконавчим директором Вишеградської асоціаціїСергію Ковалевському – контролювати участь усіх зареєстрованих учасників в університетській Всеукраїнській олімпіадіСергію Михнюку – забезпечувати навчання студентів соціальній активності конкретно на базі НУБіП.

Пресслужба

 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook