Гурток "Антиоксиданти в харчовій промисловості"
Керівник гуртка - доцент Хижан Олена Ісаївна
доцент, кандидат хімічних наук
Староста гуртка - Хоруженко Аліса
Діяльність гуртка «Антиоксиданти в харчовій промисловості» спрямована на допомогу студентам у поглибленому вивченні основ фізичної хімії, ознайомлення із застосуванням досягнень та методів фізичної хімії у харчовій промисловості, а також на набуття студентами навичок у проведенні самостійної наукової роботи, роботи з літературою, написанні доповідей, статей.
Основними завданнями гуртка є:
• організація науково-дослідницької та винахідницької діяльності студентів;
• створення умов для розкриття наукового та творчого потенціалу членів гуртка;
• залучення до участі в наукових конференціях, семінарах та інших науково-дослідницьких заходах.
У роботі гуртка приймають участь студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК:
Гуртки кафедри загальної, органічної та фізичної хімії – переможці та призери «Фестивалю науки – 2019»
ТЕХНІКА БЕЗПЕКИ - ЦЕ ВАЖЛИВА СЛАДОВА ЕКСПЕРИМЕНТУ
- diplom_iii_stupenyu_2019.pdf (pdf, 257.15 КБ)
- zvit_gurtka_antioksidanti_v_harchoviy_promislovosti_2021.pptx (pptx, 4.01 MБ)
- zvit_gurtka_antioksidanti_v_harchoviy_promislovosti_2020-21.pdf (pdf, 203.75 КБ)
- plan-grafik_roboti_naukovogo_gurtka_antioksidanti_v_harchoviy_promislovosti_2021-22.pdf (pdf, 148.37 КБ)
- podii_gurtka_zhovten_2021.pdf (pdf, 321.96 КБ)
- podii_gurtka_veresen_2021.pdf (pdf, 190.23 КБ)
- podii_gurtka_listopad-gruden_2021.pdf (pdf, 131.46 КБ)
- vityag_protokol_3_gurtki_antiok_v_harch_prom2021.pdf (pdf, 279.73 КБ)
- plan_gurtka_2022-23.pdf (pdf, 140.36 КБ)
- podii_gurtka_beresen_2022.pdf (pdf, 119.24 КБ)
- zvit_gurtka_2021_22.pdf (pdf, 129.86 КБ)
- zvit_gurtka_antioksidanti_v_harchoviy_promislovosti_2022.pptx (pptx, 8.8 MБ)
- diyuchi_chleni_gurtka_antioksidanti_v_harchoviy_promislovosti2022.docx (docx, 16.59 КБ)
- plan_gurtka_2022-23.pdf (pdf, 140.36 КБ)
- zvit_gurtka_antioksidanti_v_harchoviy_promislovosti_2022-23.pptx (pptx, 9.82 MБ)
- zvit_antioks_v_harchoviy_promisl_22-23.jpg (jpg, 218.48 КБ)
- plan_grafik_antioks_v_harch_23-24.jpg (jpg, 225.53 КБ)
- diyuchi_chleni_gurtka_organichna_i_bioorganichna_himiya_2023-24_1.pdf (pdf, 70.45 КБ)
- podii_gurtka_listopad_2023_1.pdf (pdf, 289.01 КБ)
- podii_gurtka_veresen_2023_1.pdf (pdf, 200.76 КБ)
- podii_gurtka_zhovten_2023_1.pdf (pdf, 289.7 КБ)
- zvit_gurtka_antioksidanti_v_harchoviy_promislovosti_2023-24.pdf (pdf, 1.61 MБ)
- diiuchi_chleny_hurtka_2024.pdf (pdf, 78.66 КБ)
- plan_hrafik_roboty_naukovoho_hurtka_2024.pdf (pdf, 157.11 КБ)
- podii_hurtka_veresen_2024_antyoksydanty_v_kharchovii_promyslovosti.pdf (pdf, 300.99 КБ)
- podii_hurtka_zhovten_2024_antyoksydanty_v_kharchovii_promyslovosti.pdf (pdf, 236.4 КБ)