Профорієнтаційні заходи першокурсників спеціальності «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа»

19 квітня 2023 року

      Через студентів відбувається найкраща комунікація з випускниками шкіл, особливо у питаннях вибору професії. Так, студентський актив першокурсників ННІ неперервної освіти і туризму Гліб Шитий та Ксенія Гуща провели профорієнтацію для одинадцятих класів середньої загальноосвітної школи № 140 м. Києва Святошинського району та спеціалізованої школи № 14 імені українського професора Грушевського Сергія Федоровича Оболонського району м. Києва.


    Першокурсники розповіли майбутнім абітурієнтам про Національний університет біоресурсів і природокористування України, детальніше зупинилися на особливостях навчання за спеціальностями, на яких навчаються самі, а це: «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм».


     Випускникам дуже сподобалась комунікація з студентами, вони задавали багато питань, на які Гліб і Ксенія відповідали та розповідали про свій досвід навчання.


  Випускники заповнили анкету, дехто зацікавився і планує обрати спеціальність «Готельно ресторана справа» та «Туризм» саме в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, якому в травні буде 125 років від дня заснування.


Ірина Кудінова, Валентина Бандура,
куратори 1 курсу груп «Туризм» і
«Готельно-ресторанна справа»

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook