Зустріч адміністрації механіко-технологічного факультету з першокурсниками

27 березня 2023 року
   В умовах складних обставин, повітряних тривог та хаотичних обмежень, курс весняного семестру впевнено перетнув вісь симетрії і рухається за визначеним вектором, до сесійного періоду. Перед майбутньою сесією, на протязі залишку поточного семестру, потрібно підтримувати і створювати всі необхідні умови, для якісного засвоєння семестрового навчального матеріалу здобувачами вищої освіти. При всій багатофакторності функціонування, належний рівень таких умов, у великій мірі залежить від логічної побудови графіка освітнього процесу та від морально-психологічної здатності студентів його осягнути.

   Зміни в графіку освітнього процесу, були обговорені на зустрічі адміністрації механіко-технологічного факультету із студентами першого курсу, 21 березня 2023 року. Відповідно, до внесених коректив, студенти-першокурсники продовжать очний формат навчання, до кінця семестру. На зібранні, також проаналізовані питання поточного стану навчання, умови проміжної атестації та перспективи складання весняної сесії.

   Декан факультету Вячеслав Братішко нагадав студентам про діючий алгоритм поведінки при повітряних тривогах та надзвичайних ситуаціях, наголосив на відповідальному ставленні кожного студента, до навчання та етичній поведінці у студентській спільноті. Студенти повинні свідомо виконувати свою основну місію – здобувати знання, розвиватися, бути активними і не допускати проявів нестатутних відносин. Зміни в графіку освітнього процесу, зорієнтовані на максимально можливу якість опанування знань здобувачами вищої освіти. Очне навчання – головний інструмент майбутнього інженера і транспортного фахівця, у засвоєні необхідної інформації, для становлення фахового розвитку.

   Заступник декана Ігор Сівак висвітлив результати участі першокурсників в освітньому процесі, звернув увагу на показники відвідування занять, наголосив на зібраності і взаємопідтримці в академічних групах, толерантному ставленні один до одного та гуртуванні в колективі. У середовищі факультету не можна допускати розпорошення студентської молоді, адже ми один організм, в якому приймаються спільні рішення і вибудовується алгоритми подальшого розвитку.

   Заступник декана Оксана Ачкевич озвучила результати ліквідації академічної заборгованості студентами та наголосила на своєчасному проходженні проміжної атестації, яка розпочалась 20 березня 2023 року і буде тривати два тижні.
   В результаті зборів, студенти підтримали продовження очного навчання, до кінця семестру, що значно спрощує виконання навчального плану та покращує якісні показники підготовки до екзаменів і заліків.

 

Ігор Сівак, заступник декана механіко-технологічного факультету з навчально- виховної роботи
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook