Визначено переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Страхова справа»

22 березня 2023 року
   На кафедрі банківської справи та страхування протягом 13-20 березня було проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Страхова справа» серед студентів 1 курсу (скороченого терміну навчання), 4 курсу, а також магістрів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».
   Журі очолювала завідувачка кафедри банківської справи та страхування Вікторія КОСТЮК, яка привітала учасників олімпіади, наголосивши на важливості страхування, як елементу захисту від непередбачуваних ризиків сучасного життя, який допомагає забезпечити мир та безпеку для людей та бізнесів.
   Метою проведення олімпіади з навчальної дисципліни «Страхова справа» була перевірка теоретичних знань студентів та їх практичне застосування під час розв’язання задач та вирішення страхових ситуацій. А одним з головних завдань – виявлення та підтримка обдарованої молоді. Крім того, проведення олімпіади на рівні дисципліни допомагає мотивувати студентів та підвищити їхню зацікавленість в дисципліні, що вивчається.

   Учасникам олімпіади були запропоновані питання з дисциплін «Страхування» та «Страхові послуги», а саме: тестові завдання, написання есе з можливістю використання творчих та нестандартних підходів до вирішення різноманітних питань, а також розв’язок кількох задач з діючої практики страхових компаній.

   Студенти з допитливістю, ентузіазмом та інтересом докладали зусиль до роботи над своїми питаннями. Виконуючи завдання, вони виявили свою здатність до креативного мислення та створення оригінальних ідей. В результаті такого серйозного змагання студентів було визначено переможців олімпіади, які матимуть шанс отримати заохочувальні призи від колективу кафедри банківської справи та страхування:
- 1 місце – Побережна Вікторія;
- 2 місце – Козловський Євген та Коваленко Діана;
- 3 місце – Шохіна Юлія та Смалюх Марина.
   
Водночас, хочеться подякувати всім студентам, які прийняли участь в олімпіаді за проявлену цікавість до страхових дисциплін та глибокі знання, а переможцям – бажаємо успіху у наступних олімпіадах та конкурсах!

Руслана МАМЧУР,
секретар оргкомітету, доцент

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook