Твій агро Start-up: переможцям конкурсу вручено нагороди

17 січня 2015 року

     12 січня пройшло нагородження призерів конкурсу «Твій агро Start-up» від корпорації «Сварог Вест Груп».

     За результатами конкурсного відбору відзнаку за оригінальність бізнес-ідей отримав доцент кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка НУБіП України Олександр Броварець. Його робота присвячена питанню підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва шляхом оптимізації агробіологічного потенціалу сільськогосподарських угідь. Для реалізації цього напрямку науковець запропонував ряд запатентованих технічних рішень.

     – Я вдячний за цю високу для мене нагороду, – говорить Олександр. – Окремо хочу подякувати керівництву агрохолдингу «Сварог Вест Груп» за організацію конкурсу ідей для молодого покоління, яке пов’язує своє майбутнє з агропромисловим виробництвом. Сподіваюся на майбутню творчу співпрацю у цьому багатообіцяючому напрямку.

     Наша довідка. Мета конкурсу «Твій агро Start-up» — виявлення, підтримка та впровадження перспективних інноваційних проектів в агропромисловій сфері, а також сприяння розвитку потенціалу талановитих та ініціативних молодих спеціалістів.
     Кожен претендент має можливість подати необмежену кількість бізнес-ідей з оптимізації мінерального живлення пшениці та сої із збереженням високого рівня продуктивності, технології вирощування нішевих культур, навігаційних систем, системи зв’язку без використання GSM, системи Online контролю використання ПММ, системи автоматизації управління автопідприємством з логістичним модулем, обліку руху паливно-мастильних матеріалів на транспортних засобах, сільськогосподарській техніці та обладнанні, контролю виконання технологічних процесів у рослинництві відповідно до технологічних вимог на рівні виконавця (оператора) та інших.
     Серед критеріїв оцінювання бізнес-ідей — новизна, оригінальність, прикладний характер, обґрунтованість, економічна та виробнича ефективність.
Преміальний фонд конкурсу складає 250 тисяч гривень.

Ірина Білоус



На фото: проректор з навчальної і виховної роботи професор Сергій Кваша, доцент Олександр Броварецьзаступник голови правління корпорації «Сварог Вест Груп» Інна Метелева, директор міжнародного центру інноваційних та інформаційних технологій
Михайло Васюхін, директор департаменту аграрної освіти, науки і дорадництва Міністерства аграрної політики України; Тетяна Іщенко, в.о. директора ДУ НМЦ "Агроосвіта"
Микола Хоменко

 
Учасники конкурсу



Обговорення напрямків подальшої співпраці між бізнесом та наукою


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook