Спортивний комплекс НУБіП України приймав міські змагання з баскетболу 3х3

11 березня 2023, 11:49
3 березня 2023 року в спортивному комплексі НУБіП України пройшли змагання з баскетболу 3х3 серед жіночих студентських команд ЗВО міста Києва. Турнір відбувся за ініціативи студентської організації НУБіП України. 
  Серед учасників змагань п’ять жіночих збірних ЗВО міста Києва: НУБіП України, КНУ імені Тараса Шевченка, КНУБА, НМУ імені О.О. Богомольця, а також, вперше було запрошено спортсменів Ірпінського фахового коледжу НУБіП України. Загалом змагалися двадцять шість учасниць.
  Ігрові зустрічі між командами були цікавими, насиченими результативними кидками у кільце та майстерним володінням м’ячем. Вболівальники віддячували гравчиням запальними емоціями та палкими аплодисментами. У залі панувала дружня і весела атмосфера – це те, чого так не вистачає нашій молоді у період військового стану.
 
  У підсумку, місця в турнірній таблиці розподілилися у наступному порядку:
  • п’яте місце здобули спортсменки Ірпінського фахового коледжу НУБіП України;
  • четверте місце у НМУ імені О.О.Богомольця;
  • бронзовими призерками турніру стали дівчата з КНУБА;
  • срібні нагороди здобула команда – КНУ ім. Тараса Шевченка;
    Чемпіонками змагань з баскетболу 3х3 серед жіночих студентських команд ЗВО міста Києва стала збірна НУБіП України.
 
  Цікаво, що команди НУБіП України та КНУ імені Тараса Шевченка зустрічалися двічі під час турніру та обидва матчі закінчилися з однаковим рахунком – 11:6 на користь нашої збірної. А загалом, баскетболістки НУБіП України перемогли у всіх свої поєдинках.
  До складу нашої команди увійшли студентки гуманітарно-педагогічного факультету спеціальності фізична культура і спорт – Катерина БровченкоАнна Яременко та Дарина Левченкоекономічного факультету – Марія Деркач і факультету захисту рослин, біотехнологій і екології – Наталія Звягольська. Тренер збірної НУБіП України з баскетболу, старший викладач кафедри фізичного виховання, майстер спорту України міжнародного класу Ірина Євтушенко.

 

Вітаємо наших дівчат з блискучою перемогою та бажаємо завжди бути лідерами!

 
 
Олена Отрошко,
старший викладач кафедри фізичного виховання
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook