ВІДБУЛАСЯ ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ НАТАЛІЇ ГРУШАНСЬКОЇ, ЗАВІДУВАЧА КАФЕДРИ ТЕРАПІЇ І КЛІНІЧНОЇ ДІАГНОСТИКИ

13 березня 2023 року

    13 березня 2023 року завідувач кафедри терапії  і клінічної діагностики, доктор ветеринарних наук, доцент Грушанська Наталія Геннадіївна провела відкриту лекцію з дисципліни «Ветеринарні превентивні технології  незаразних хвороб свиней» для студентів 6 курсу ОС «Магістр» спеціальність 211 «Ветеринарна медицина». Розглянуто тему: «Неонатальні  хвороби свиней. Діагностика і профілактика». Лекція відбулась в дистанційному форматі на платформі ZOOM.

    Наталія Грушанська разом із студентами  вивчили основні підходи щодо діагностики і профілактики внутрішніх хвороб у  свиней неонатального періоду. Розглянуто сучасні  погляди на спадкові хвороби свиней, які діагностують в неонатальний період та їх профілактику. Впродовж заняття студенти із зацікавленістю сприймали матеріал і задавали питання.
    За результатами лекції проведено анкетування присутніх на лекції здобувачів та НПП щодо якості лекційного заняття. На завершенні, викладачі обговорили прослухану лекцію і відзначили високий науково-методичний рівень викладення матеріалу.
 
 
 
Доцент кафедри терапії і клінічної діагностики Наталія Бойко
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook