Одне з бажань – навчатися в НУБіП на «Водних біоресурсах та аквакультурі»

13 березня 2023 року
  Ми провели бесіду з учнем 11 класу Мигалківського ліцею Кислицею Сергієм Геннадійовичем.

  • Сергію, розкажіть будь ласка про себе.

— Народився в селі Мига́лки, у Пісківській селищній територіальній громаді Бучанського району Київській області. Навчаюсь у 11 класі в ліцеї, це чудовий заклад, який дає мені міцні знання, тому після закінчення ліцею хочу вступити до Національного університету біоресурсів і природокористування України.

  • А чому саме до НУБіП?

— Моє село Мигалки розташоване на злитті двох річок – Тетерева та її правої притоки, лісової красуні Кодри, тому, звісно, наші предки ‒ це вправні рибалки, та і сама назва села Мигалки походить від того, що в давнину рибалки вночі, бувало, як розведуть на березі багаття, як засвітять рибальські вогнища, то все палає-миготить, а люди з протилежного берега дивляться та запитують, що воно за «мигалки»? От із цього і виникла назва села, а в мене завжди є бажання ловити рибку.
  З дитинства я займався риболовлею, особливо люблю рибалити навесні і восени, тому коли дізнався від співробітників університету, що є такий факультет як факультет тваринництва та водних біоресурсів, що готує фахівців рибної галузі, а студенти вивчають різні цікаві дисципліни і, зокрема ‒ «Рибальство», відразу зрозумів, що НУБіП України ‒ це моє майбутнє.

  • Які маєте захоплення?

— Крім риболовлі?! Батькам допомагаю по господарству, беру участь у всіх шкільних заходах, займаюсь спортом, люблю слухати музику, відвідую різні гуртки та підготовчі курси.

  • Розкажіть про Ваші мрії.

— Як і в кожної людини в мене є багато мрій, але в даний час в мене є основне завдання: вступити до НУБіП, бути студентом, навчатись на спеціальності «Водні біоресурси та аквакультура», здобути вищу освіту, а мрія в усіх українців одна – ПЕРЕМОГИ ТА МИРУ!


Бесіду провели: Антон Климковецький,
асистент кафедри гідробіології та іхтіології
і Людмила Петілова,
завідувач лабораторії

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook