Вшанування пам’яті Великого Кобзаря

13 березня 2023 року
   Ніч з 8 на 9 березня видалася дуже тривожною для України: до ранку тривала повітряна тривога, вороги атакували цивільні об’єкти і, на превеликий жаль, не минулося без втрат серед мирного населення. Найімовірніше, таким кривавим чином російські загарбники вирішили завадити українцям вшанувати пам’ять класика української літератури, філософа і пророка українського народу Тараса Шевченка. Але прояв звірячої агресії ворога, додав лише стійкості нашому суспільству і не завадив провести Шевченківські дні, в усій Україні, з відчуттям нового осмислення творчої спадщини світлої особистості класика, мислителя і художника.

   9 березня 2023 року, з нагоди 209-ї річниці від Дня народження Великого Кобзаря, студентство і адміністрація механіко-технологічного факультету, на Алеї Слави Національного університету біоресурсів і природокористування України, взяли участь, у флешмобі читання віршів Тараса Шевченка.

   Твори Шевченка надихали патріотів у всі часи, його слова: «Боритеся – поборете! За вас правда, за вас слава. І воля святая!», - наразі актуальні як ніколи, адже сьогодні весь український народ бореться за свою Незалежність, за свободу, за право бути європейською державою.
   Велика подяка нашим збройним силам, волонтерам, патріотам рідної землі, усім тим, хто наближає Перемогу України!
 
Ігор Сівак,
заступник декана з навчальної та виховної роботи
механіко-технологічного факультету
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook