ЗУСТРІЧ 6 ГРУПИ 1 КУРСУ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ З НАСТАВНИКОМ ГРУПИ

13 березня 2023, 9:21
ФВМ НУБіП України

   13 березня 2023 року у студентів 6 групи 1 курсу відбулись збори з наставником групи, старшим викладачем, кафедри хірургії і патофізіології імені академіка І. О. Поваженка, Бокотьком Романом.
   Під час воєнного часу важливим є спілкування зі студентами групи. Постійно студенти та куратор групи знаходяться на зв’язку, переважно, за допомогою повідомлень у Telegram або Viber.
   Розмова розпочалась з розмов, як пройшов перший навчальний тиждень цього семестру, чи закрили заборгованості з навчальних дисциплін за минулий семестр, а також безпеки кожного студента. Роман Романович нагадав ще раз інформацію щодо профорієнтаційної роботи у школах та гімназіях у різних містах і містечках та селах, де проживають вони самі, щодо донесення інформації про наш вищий навчальний заклад майбутнім нашим студентам.

   Наставник групи розповів студентам останні новини з життя університету, факультету, кафедри. Основна увага була приділена питанням безпеки, відвідування пар та загальної дисципліни під час повітряної тривоги.

   Зустріч студентів з наставником відбулась в позитивній атмосфері, студенти активно долучались до розмови.
   На зустрічі розглянуто й інші важливі питання життєдіяльності 6 групи 1 курсу НУБіП України.
   Наставник групи нагадав студентам, що без знань і умінь неможливо в майбутньому відновлювати, розбудовувати та розвивати економіку нашої держави. Студенти налаштовані оптимістично на навчання для отримання нових знань, як наукового, так і практичного значення.

СЛАВА УКРАЇНІ !!!
ГЕРОЯМ СЛАВА !!!

Староста 6 групи 1 курсу:
Скопець Єлизавета
Наставник групи:
Роман Бокотько

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook