ПРОВЕДЕНО ПЕРЕВІРКУ САНІТАРНОГО СТАНУ КІМНАТ ТА МІСЦЬ ЗАГАЛЬНОГО КОРИСТУВАННЯ В ГУРТОЖИТКУ №6

12 березня 2023 року
ФВМ НУБіП України

   Минулого тижня за керівництва заступника декана з навчально-виховної роботи Савчука Тараса Любомировича, завідувача гуртожитку – Фещенко Тетяни Олегівни, заступника завідувача гуртожитку Масаловича Юрія Степановича та вихователів гуртожитку Бокотька Романа Романовича (ветеринарного факультету) та Медяник Ганни Андріївни (гуманітарно-педагогічного факультету) провели планову перевірку місць загального користування в гуртожитку та кімнат студентів.

   Увагу приділяли санітарному стану кімнат студентів ветеринарного та гуманітарно-педагогічного факультету, адже саме турботливе ставлення мешканців гуртожитку до місця свого проживання створює найкращі побутові умови та умови для навчання.

   Комісія відмітила те, що студенти відповідально ставляться до питання дотримання чистоти в кімнатах та місцях загального користування. Загалом стан кімнат відмінний, вимоги пожежної безпеки витримані.

   Відзначимо, що в студентських гуртожитках щороку поновлюють новими меблями, проводять планові поточні ремонти, покращуючи умови для проживання. Керівництво університету і деканат велику увагу приділяють створенню належних побутових умов для студентів.

   Студентам нагадали правила внутрішнього розпорядку у гуртожитках НУБіП України, санітарного стану кімнат і місць загального користування, а також обговорили різні питання, які стосуються проживання та побуту.

   Закликали мешканців гуртожитку не нехтувати правилами особистої гігієни та дотримуватися усіх рекомендацій щодо протидії поширенню COVID-19.

   Також, нагадали мешканцям про економію електроенергії, води, газу та про правила відвідування гостів у гуртожитку, поваги і розуміння один одного, допомога у скрутних ситуаціях, ну і перемоги нашим Збройним Силам України.

СЛАВА ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ !!!
СЛАВА УКРАЇНІ !!!


Студентка 1 курсу 6 групи:
Марчишина Ірина
Вихователь гуртожитку №6
(факультет ветеринарної медицини)
Роман Бокотько

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook