На крок ближче до майбутньої професії: профорієнтаційна робота кафедри банківської справи та страхування

9 березня 2023 року
    Одним із найважливіших кроків у житті є вибір майбутньої професії. Адже займатися тим, що цікавить та приносить радість є однією з умов відчуття життєвої повноцінності. Своє майбутнє молодь визначає задовго до останнього шкільного дзвінка. Допомогти з цим непростим вибором професії, обґрунтувати всі «за» і «проти» та «приміряти на себе» спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» учням 10-х класів Васильківського ліцею № 7 Васильківської міської ради Київської області допомагали доценти кафедри банківської справи та страхування НУБіП України Руслана Мамчур та Олена Жарікова.
   Зустріч з учнями відбувалася за сприянням директора ліцею Шипілової Інни Юріївни та Литвин Олени Борисівни – заступника директора з навчально-виховної роботи. Основна мета зустрічі – ознайомлення майбутніх абітурієнтів, їхніх батьків та освітян з особливостями навчання в НУБіП України на спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», а також з умовами вступної кампанії. Отримана інформація однозначно допоможе учням зорієнтуватися у можливостях вступу до провідного українського вишу, оцінити власні шанси та зробити свідомий вибір закладу для здобуття вищої освіти. 
   Вже через два місяці університет відзначатиме своє 125-річчя! І за цей час він здобув славу провідного національного дослідницького ВНЗ у сфері біотехнологій, природокористування та продовольчої безпеки. Водночас, професія фінансиста є однією із найбільш престижних та високооплачуваних у світі. «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» – єдина економічна спеціальність, студентів якої цілеспрямовано готують для роботи у фінансових установах та фінансових службах підприємств та організацій різних форм власності.
   Сучасні підходи до навчального процесу та позитивно налаштовані викладачі допомагають у засвоєнні матеріалу без труднощів, а навчання в англомовних групах ще й додає можливостей для участі у програмах академічних обмінів та отримання подвійних дипломів. Також майбутніх абітурієнтів зацікавили питання розміщення університету в найбільш екологічно привабливому районі Києві, можливість швидко доїхати на пари та компактне розміщення гуртожитків, корпусів, наявність власного ботанічного саду, спортивні секції, мистецькі колективи, численні гуртки та наукові спільноти, а отже сумувати під час навчання буде просто ніколи!
   Школярі з нетерпінням очікують на квітневий День відкритих дверей у НУБіП України, а викладачі кафедри банківської справи та страхування – на абітурієнтів в стінах рідної alma-mater, які в майбутньому прославлять економічний факультет, університет і незламну нашу Україну!!!
 
Ольга Файчук,
доцент кафедри банківської справи та страхування
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook