Гуртожиток як важлива складова на шляху до самостійності

7 березня 2023 року
   Чим відрізняється студентське життя від шкільного?! В першу чергу, напевно, здобуттям певної самостійності. Після школи відкриваються двері до дорослого життя і для багатьох воно розпочинається в стінах вищого навчального закладу. Вибір університету – це один із перших за важливістю вибір, що дає доросле життя.
   Студенти агробіологічного факультету за сприяння Національного університету біоресурсів і природокористування України мають унікальну можливість на початку свого дорослого життя вже бути самостійними. Це починаючи від можливостей самостійно вибирати навчальні дисципліни та отримувати стипендію до можливості мати гідне місце для проживання в екологічно чистому місці, зі зручним розташуванням поблизу навчальних корпусів.
   Більшість студентів факультету проживають у 8 гуртожитку. Адміністрація факультету регулярно перевіряє якість умов проживання, зокрема цим переймаються Віталій Коваленко, заступник декана з виховної роботи, та Олександр Гаврилюк, вихователь гуртожитку.
   З початком очного навчання Віталій Коваленко та Олександр Гаврилюк 7 березня планово відвідали 8-й гуртожиток, оглянули якість проживання студентів, поспілкувалися з ними щодо наявних проблем, які необхідно вирішити, а також попередньо обговорили можливий план робіт по підготовці вільних кімнат до поселення першокурсників 2023 року.
   Загалом, всі студенти задоволені проживанням в гуртожитку. Вони також звернули увагу на позитивні відгуки про наявність тренажерного залу, що є дуже зручним.

   Інфраструктура в гуртожитку на хорошому рівні. Кімнати знаходяться в належному стані. Тож факультет та адміністрація гуртожитку вже готується до поселення майбутніх вступників.

Ірина Шпакович,
 асистент кафедри генетики, селекції
і насінництва ім. проф. М.О. Зеленського
 
  Олександр Гаврилюк,
асистент кафедри садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook