НАЖИВО ВІДБУЛАСЬ ПЕРША ЗУСТРІЧ В ДРУГОМУ СЕМЕСТРІ НАСТАВНИКА 6 ГРУПИ 1 КУРСУ

7 березня 2023, 17:37
ФВМ НУБіП України

   07 березня 2023 року у студентів 6 групи 1 курсу відбулись збори з наставником групи в аудиторії 210, блок Д, зі старшим викладачем кафедри хірургії і патофізіології імені академіка І. О. Поваженка, Бокотьком Романом.
   Пройшовши гідно перший семестр, вперше у своєму житті, група розпочала навчання в другому семестрі, ще з більшим ентузіазмом і неймовірним захопленням, які принесуть наукові плоди в навчальній нескінченній ниві знань.

   Розпочалася зустріч 6 групи 1 курсу, як завжди, з моніторингу стану здоров’я студентів та аналізу їх майбутньої успішності. Також було обговорено чимало важливих питань. Так, на разі досить актуальними є питання щодо виходу студентів на навчання в аудиторії, приїзду їх у гуртожиток, складання майбутніх заліків та екзаменів, підготовка до підсумкової атестації, яка відбудеться наприкінці семестру.
   Були обговорені питання, які особливо хвилюють студентів. На жаль, війна внесла свої корективи в навчальний процес і багатьом з них доводиться поєднувати навчання з участю допомоги Збройним Силам України (волонтерством). Дехто змушений працювати у зв’язку зі скрутними матеріальними обставинами. Результати проведеної минулої проміжної атестації свідчать, що не всі учасники групи змогли зосередитись на навчанні.

   Наставник групи наголосив, що студенти мають зосередити свою увагу на освітньому процесі, та сконцентрувати зусилля на відмінному закінченні навчального другого семестру. Наголосив, що особливо активізувати роботу повинні ті студенти, які мають заборгованості з попереднього семестру.
   Під час зустрічі студенти отримали інформацію щодо графіка навчання, розкладу занять та обговорили ряд організаційних питань. Зокрема питання щодо плану роботи студентів в осінньому семестрі, який передбачає виконання умов навчального процесу, а саме своєчасної підготовки до заліків й екзаменів та їх успішної здачі, участь у культурно-виховних заходах тощо.
   Зустріч студентів з наставником відбулась в позитивній атмосфері, студенти активно долучались до розмови.
   Отже, продовжуємо наполегливо працювати, щоб успішно завершити навчальний процес у другому семестрі та скласти позитивно заліки та екзамени й не перестаємо вчитися і надалі.

СЛАВА УКРАЇНІ !!!
ГЕРОЯМ СЛАВА !!!
СЛАВА ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ !!!

Заступник старости 6 групи 1 курсу:
Вінцик Анна
Наставник групи:
Роман Бокотько

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook