Гуртожиток № 2 готовий до зустрічі студентів на очне навчання

3 березня 2023 року

   Безпека учасників освітнього процесу, зокрема, студентів під час проживання в гуртожитку в умовах воєнного стану є одним з головних завдань. Адміністрацією факультету аграрного менеджменту в особі заступників декана Лариси Карпенко та Людмили Чорненькою було відвідано гуртожиток № 2 з метою перевірки стану готовності до розміщення та проживання студентів в період очного навчання.

   На інформаційних дошках гуртожитку розміщені Інстукції з дотримання правил поведінки в умовах воєнного стану в Україні, протиепідемічних заходів під час організації освітнього процесу в НУБіП України у 2022-2023 навчальному році та Алгоритм дій при сигналі «Повітряна тривога». В приміщеннях гуртожитку наявні засоби індивідуального захисту такі як маски та дезінфектори.
   Спільно з комендантом гуртожитку Анжелою Шило переглянули кімнати, бомбосховище, місця загального користування. Також завітали до кімнат студентів, що вже повернулись для проходження навчання в аудиторіях. Студенти відмітили прагнення навчатися саме в очному форматі, потребу в спілкуванні з викладачами та одногрупниками наживо, а не через екран монітору.
Чекаємо на наших студентів та бажаємо плідного навчання, цікавого і насиченого студентського життя!
 
Наталія Шептун, секретар деканату 
факультету аграрного менеджменту
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook