Об’єднавшись факультетами –шукаємо найкращих випускників Черкащини

4 березня 2023 року

З ціллю просвітницької роботи про діяльність Національного університету біоресурсів і природокористування України агробіологічний та юридичний факультети прибули до мальовничого міста Корсунь-Шевченківський Черкаської області на запрошення секретаря Корсунь-Шевченківської міської ради Віталія Мацюка та т.в.о. начальника відділу освіти, молоді та спорту Корсунь-Шевченківської міської ради Вікторії Мазур, щоб зустрітися з випускними класами шкіл цієї громади.

Переваги навчання на агробіологічному факультеті розповів кандидат сільськогосподарських наук, доцент Цизь Олександр, закцентувавши увагу на: практичних заняттях в реальних умовах, лабораторіях, що оснащені новітніми технічними засобами; міжнародному співробітництві та наголосив про важливість вивчення іноземної мови, якою викладаються дисципліни у англомовній групі; оснащеності кафедр, що дозволяє якісно опановувати спеціальність.

Особливу увагу було приділено блоку актуальності в умовах сьогодення такої важливої спеціальності, як «Агрономія» та статистиці попиту її на ринку праці, рівня заробітної плати і значимості для світу в цілому.

Про вступну кампанію 2023 року та важливість вибору саме нашого Університету розповіла кандидат юридичних наук Галайдюк Лідія. Провівши опитування серед молоді щодо їх вибору спеціальності - було з’ясовано, що всі омріяні ними напрями є у нас в Університеті.

Також майбутні випускники почули про особливості навчання за спеціальністю «Право» та перспективність працевлаштування під час військового стану. Зацікавленість викликала Юридична клініка та криміналістична лабораторія факультету.

Найулюбленішою частиною для школярів стала презентація про дозвілля студентства: спортивні секції та творчі колективи вразили не одного учня. Умови проживання у гуртожитках та інфраструктура Університету наочно була продемонстрована на фото

 

Наступною зупинкою для зустрічі з одинадцятикласниками стало місто Городище, що налічує три школи, ліцеї та гімназії.

Завідувач кафедри, кандидат сільськогосподарських наук, доцент Іван Федосій поспілкувався зі школярами щодо їх планів на майбутній вступ та пояснив важливість вибору правильної спеціальності у нинішніх умовах.

При пошуку найкращих талановитих школярів науково педагогічні працівники провели зустрічі у всіх школах міста та переконливо довели молоді здобувати саме українську освіту.

Кожен учень 11 класу отримав запрошення на свято, що приурочене 125 річчю нашої Альма матер у травні цього року.

 

 

Олександр Цизь,

доцент кафедри овочівництва та закритого ґрунту,

Іван Федосій,

завідувач кафедри овочівництва та закритого ґрунту

Лідія Галайдюк,

доцент кафедри адміністративного та фінансового права 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook