Поліна Шокарєва з Нікополя мріє стати найкращим спеціалістом в галузі ветеринарної медицини і рятувати життя тваринам – тому обирає НУБіП України

5 березня 2023 року
ФВМ НУБіП України

   - Представтесь та розкажіть про себе.
   - Мене звати Шокарєва Поліна Сергіївна. Я навчаюся в 4 ліцеї міста Нікополь Дніпропетровської області. З самого дитинства я обожнюю тварин і все, що з ними пов’язано. Дуже хочу вступити на факультет ветеринарної медицини в НУБіП України.

   - Як дізнались про університет та факультет ветеринарної медицини?
   - Про університет я дізналася просто з інтернету. Переглядаючи рейтинги закладів освіти, про факультет ветеринарної медицини НУБіП України, було дуже багато гарних відгуків від людей, які тут навчались.
   - Чому саме НУБІП і цей факультет зокрема?
   - Для мене НУБіП - це найкращий варіант з усіх можливих. Серед інших ЗВО, НУБіП має високий рейтинг в цій галузі, багато успішних випускників та багато можливостей для розвитку в цій сфері.
   Факультет ветеринарної медицини- це моє покликання! Я ще будучи малечею відчувала, що маю стати лікарем ветеринарної медицини. Маю рятувати життя прекрасним створінням, оскільки саме людина має допомагати тварині, а не кривдити її.
   - Про що мрієте?
   - Мрію стати найкращим спеціалістом в галузі ветеринарної медицини та вступити на бюджет в НУБіП України.

Ну і звісно, щоб всі ми жили під МИРНИМ НЕБОМ!

Розмову вела к.фарм.н., доцент кафедри
фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії
Юлія Палиця

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook