Онлайн-зустріч з успішною випускницею спеціальності 181 «Харчові технології»
Результативність роботи колективу викладачів кафедри оцінюється тим, наскільки успішну кар’єру зроблять її випускники, наскільки повно вони зможуть реалізувати свої професійні прагнення і амбіції, застосовуючи отриманні знання, вміння і навики на практиці. Так приємно для наставників чути теплі слова вдячності від своїх успішних випускників!
Так, 16 лютого 2023 року на зустріч із викладачами кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів і магістрами факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК завітала одна з найкращих випускників кафедри Наталія Грошко.
Онлайн-гостя поділилась спогадами про студентське життя і розповіла, що навчаючись в Національному університеті біоресурсів і природокористування України на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК на спеціальності «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», мала можливість не лише отримати професійні знання та навики, а й знайша друзів, навчилася долати труднощі, прислухатися до наставників, розвиватися і вдосконалюватися. Цінний досвід, отриманий у ВУЗі, який став міцним фундаментом і допомогою для її професійної діяльності.
Наталія розповіла про потужну компанію «Vaess», в якій займає посаду голвного технолога. Компанія «Vaessen-Schoemaker» була заснована в 1946 році Hubert Vaessen та його зятем Paul Schoemaker. Свого часу вони були дуже інноваційними, виявивши, наприклад, вплив зв’язуючих властивостей фосфатів у м’ясі. Цей інноваційний дух все ще присутній у компанії. 75 років досвіду, знань і технологічних розробок привели до багатьох успішних і перевірених концепцій. З початку 2018 року польські «Agersol» і «Vaessen-Schoemaker» об’єднали зусилля. «Agersol» пропонує інновації та спеціальні знання в області альгінату, альгінатних оболонок і коекструзії. «Vaessen-Schoemaker» є основною комерційною точкою для Agersol. З кінця 2020 року Lind sastojci та Vaess об’єднали зусилля. Вони є авторитетним підприємством і визнаним постачальником функціональних сумішей, пасти, маринадів, сумішей спецій, клярів і продуктів на замовлення для харчової промисловості.
У 2021 році компанія «Vaessen-Schoemaker» змінила бренд на «Vaess».
«НУБіП - це одна велика родина, яка об'єднує багато студентських поколінь! Майбутні фахівці галузі - будьте активними, здобувайте знання, наполегливо працюйте над собою, і, звичайно, реалізовуйте свої великі плани на майбутнє!» - резюмувала Наталія Нагорна.
Кафедра докладає усіх зусиль, щоб кожен студент зміг не лише отримати необхідні знання і навики, а й використати всі можливості для розвитку своїх здібностей і талантів, щоб у майбутньому стати успішним і щасливим! Ми пишаємося своїми випускниками!
Валентина Ісраелян, доцент кафедри технології
м'ясних, рибних та морепродуктів