Онлайн-зустріч з успішною випускницею спеціальності 181 «Харчові технології»

16 лютого 2023 року

      Результативність роботи колективу викладачів кафедри оцінюється тим, наскільки успішну кар’єру зроблять її випускники, наскільки повно вони зможуть реалізувати свої професійні прагнення і амбіції, застосовуючи отриманні знання, вміння і навики на практиці. Так приємно для наставників чути теплі слова вдячності від своїх успішних випускників!

      Так, 16 лютого 2023 року на зустріч із викладачами кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів і магістрами факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК завітала одна з найкращих випускників кафедри Наталія Грошко.

 

Онлайн-гостя поділилась спогадами про студентське життя і розповіла, що навчаючись в Національному університеті біоресурсів і природокористування України на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК на спеціальності «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», мала можливість не лише отримати професійні знання та навики, а й знайша друзів, навчилася долати труднощі, прислухатися до наставників, розвиватися і вдосконалюватися. Цінний досвід, отриманий у ВУЗі, який став міцним фундаментом і допомогою для її професійної діяльності.

  

   Наталія розповіла про потужну компанію «Vaess», в якій займає посаду голвного технолога. Компанія «Vaessen-Schoemaker» була заснована в 1946 році Hubert Vaessen та його зятем Paul Schoemaker. Свого часу вони були дуже інноваційними, виявивши, наприклад, вплив зв’язуючих властивостей фосфатів у м’ясі. Цей інноваційний дух все ще присутній у компанії. 75 років досвіду, знань і технологічних розробок привели до багатьох успішних і перевірених концепцій. З початку 2018 року польські «Agersol» і «Vaessen-Schoemaker» об’єднали зусилля. «Agersol» пропонує інновації та спеціальні знання в області альгінату, альгінатних оболонок і коекструзії. «Vaessen-Schoemaker» є основною комерційною точкою для Agersol. З кінця 2020 року Lind sastojci та Vaess об’єднали зусилля. Вони є авторитетним підприємством і визнаним постачальником функціональних сумішей, пасти, маринадів, сумішей спецій, клярів і продуктів на замовлення для харчової промисловості.

      У 2021 році компанія «Vaessen-Schoemaker» змінила бренд на «Vaess».

     «НУБіП - це одна велика родина, яка об'єднує багато студентських поколінь! Майбутні фахівці галузі - будьте активними, здобувайте знання, наполегливо працюйте над собою, і, звичайно, реалізовуйте свої великі плани на майбутнє!» - резюмувала Наталія Нагорна.

      Кафедра докладає усіх зусиль, щоб кожен студент зміг не лише отримати необхідні знання і навики, а й використати всі можливості для розвитку своїх здібностей і талантів, щоб у майбутньому стати успішним і щасливим! Ми пишаємося своїми випускниками!

Валентина Ісраелян, доцент кафедри технології

м'ясних, рибних та морепродуктів

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook