СТУДЕНТСЬКИЙ ФАХОВИЙ ОСВІТНІЙ АКСЕЛЕРАТОР ЕНЕРГЕТИЧНА БЕЗПЕКА В УМОВАХ ВІЙНИ

1 березня 2023 року

 

128 лютого Навчально-науковий інститут енергетики автоматики і енергозбереження Національний університет біоресурсів і природокористування України, проводив студентський фаховий освітній акселератор «Енергетична безпека в умовах війни» з темою вебінару «Нова енергетика та як нам до неї дожити». В якому взяли участь викладачі та здобувачі освіти спеціальності 141. Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка нашого навчального закладу.

З привітальним словом виступив директор Навчально-наукового інституту енергетики автоматики і енергозбереження, доктор технічних наук, професор Віктор КАПЛУН, який зазначив, що тільки інноваційний підхід дозволяє осмислити проблеми та суперечності, породжувані сучасним етапом розвитку науково-технічного прогресу, а також визначити перспективи інноваційного розвитку як країни в цілому, так і її регіонів, зокрема.

2345

Цього разу основним спікером студентського освітнього акселератора був  Олександр СІГАЛ, директор інституту промислової екології, експерт у сфері теплоенергетичних систем, який виступив з доповіддю «Нова енергетика та як нам до неї дожити». Після змістовної і вмотивованої доповіді учасники акселератора задавали питання на які отримували змістовні відповіді від пана Олександра.

Ірина МИЩИШИН,
викладачка циклової комісії
спеціальних електротехнічних дисциплін
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook