ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ДОЦЕНТА ВЛАСЕНКА Ю.Г. З ДИСЦИПЛІНИ “ЕКОНОМІКС: МІКРОЕКОНОМІКА”

25 лютого 2023 року

 

   Відповідно до затвердженого графіку проведення відкритих лекцій у весняному семестрі 2022-2023 н.р. у Національному університеті біоресурсів і природокористування України, 22 лютого 2023 р. відбулася відкрита лекція кандидата економічних наук, доцента кафедри економічної теорії Власенка Юрія Григоровича з дисципліни “Економікс: Мікроекономіка” на тему “Пропозиція і рівновага на ринку праці” для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 1 курсу факультету аграрного менеджменту.


   Лектор чітко визначив тему та план лекції, а також продемонстрував презентаційний матеріал, який дозволив змістовно висвітлити актуальність і сучасність лекційного матеріалу. Крім того, під час лекції Юрій Григорович розкрив логічний зв’язок із попереднім начальним матеріалом та змістом споріднених дисциплін.


   Під час лекційного заняття було використано технічні засоби, засоби унаочнення, які активізували роботу студентів до дискусії. В цілому викладення змісту теми навчальної дисципліни було аргументованим і доступним для сприйняття здобувачами вищої освіти.

   На відкритій лекції були присутні: завідувач кафедри економічної теорії проф. Талавиря М.П., доценти кафедри економічної теорії Бутенко В.М.Болгарова Н.К.Гуща І.О.Пащенко О.В. Крім того від адміністрації факультету аграрного менеджменту лекцію відвідала заступник декана, доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Карпенко Л.Ф. Не оминули увагою оголошення про відкриту лекцію, яке заздалегідь було розміщене на сайті факультету колеги із дружніх кафедр, зокрема доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Тюріна А.А. та доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Гаврилюк В.П.
   Лекційне заняття було проведено на високому академічному рівні й отримало схвальні відгуки від студентів та колег.

Інна Гуща,
доцент кафедри економічної теорії

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook