Результати наукового стажування за напрямом «Дослідження глобальних проблем фінансового менеджменту»

20 лютого 2023, 11:06
    XXI століття характеризується безпрецедентним попитом на освіту, яку розглядають як джерело соціального, економічного, політичного і культурного розвитку суспільства. Відтак до науково-педагогічних працівників, як до головних учасників освітнього процесу, пред’являються високі вимоги.
   Особливої актуальності в сучасній соціально-економічній ситуації України набула проблема неперервної освіти як процес, спрямований на всебічний розвиток особистості, систематичне поповнення знань упродовж життя для розвитку особистості й удосконалення професійної компетентності.
   Підвищення кваліфікації відіграє важливу роль у роботі сучасного викладача ЗВО, оскільки воно розширює знання і компетенцію і надає можливість проаналізувати свою педагогічну і фахову діяльність, сприяє якості і вдосконаленню освіти і допомагає викладачеві відповідати суспільним вимогам, що постійно змінюються і розвиваються.
     В рамках співпраці у сфері науки та освіти між НУБіП України та Варшавським університом наук про життя завідувачем кафедри фінансів проф. Надією Давиденко 
з 20 січня по 17 лютого 2023 р. було пройдено наукове стажування  за напрямом: «Дослідження глобальних проблем фінансового менеджменту».
      В рамках наукового стажування Надія Давиденко ознайомилася із з актуальними проблемами глобальних фінансів, а  саме: фінансові системи в умовах глобалізації, світовий фінансовий ринок, фінансові ресурси міжнародних інституцій та планування фінансових ресурсів міжнародних інституцій. Завідувач кафедри фінансів Варшавського університету наук про життя проф. Мірослав Васілєвський презентував очолювану ним кафедру, надав можливість відвідати лекції провідних професорів кафедри, ознайомитися із навчальними планами, переліком дисциплін та їх робочими програмами, особливістю підготовки PhD «Доктор філософії з економіки та фінансів».
   Завідувач кафедри фінансів проф. Надія Давиденко запросила колег із Варшавського університету наук про життя долучитися до обговорення ОНП «Фінанси, банківська справа та страхування» із академічною спільною, стейкхолдерами та аспірантами.

Інна Долженко,
доцент кафедри фінансів

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook