Зустріч зі студентами Української академії лідерства. Молодь, яка творить зміни

19 лютого 2023 року

 

117 лютого у нашому коледжі відбулась зустріч студентів 1-2 курсів із студентами Української академії лідерства.

2354791113

Гості провели лекцію про усвідомлений саморозвиток. Лекція складалася з трьох блоків: цілепокладання (чому важливо ставити цілі, методологія цілепокладання SMART, мистецтво малих кроків), рефлексія (значення рефлексії для засвоєння пережитого досвіду та методи успішної рефлексії, АПД (аналіз пережитого досвіду, як АПД допомагає не наступати на одні й ті ж граблі), зона комфорту та зона розвитку. Також розповіли про цікаве студентське життя в кампусі академії.

"Молодь, яка творить зміни", – саме так називають студентів Української академії лідерства. Академія – це громадська організація, яка працює з молоддю по усій Україні. Всього є сім центрів: у Львові, Маріуполі, Чернівцях, Харкові, Миколаєві, Полтаві та Києві. Академія допомагає молоді знайти себе, визначитися, ким вона хоче стати у майбутньому шляхом реалізації проєктів, через волонтерську діяльність. Щорічно академія охоплює понад сто тисяч осіб. Освічена, ініціативна, небайдужа, допитлива, з активною життєвою позицією молодь – це майбутнє нашої держави.

8

Українська академія лідерства – це 10-місячна освітня програма розвитку для молоді. Навчання триває 6 днів в тиждень, студенти проживають у кампусах Академії. Програма допомагає молоді знайти своє призначення, усвідомлено обрати майбутню професію та розкрити лідерські якості.

В основі навчання — три елементи розвитку: фізичний, емоційний та інтелектуальний. Під час навчання та роботи студенти здобувають навички самопізнання, аналізу суспільних викликів, командної праці, комунікації, щоб краще зрозуміти себе, країну і світ, в якому ми живемо.

Навчання проводять вчителі із найкращих університетів України та кваліфіковані наставники. Учасники УАЛ мають можливість вирушити в експедиції країною, стати волонтерами та здобути практичний досвід у реалізації масштабних проєктів, які змінюють життя громади. Ставайте лідерами та знаходьте своє призначення!

Василь Лещук,
практичний психолог коледжу
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook