В ННІ неперервної освіти і туризму розпочато цикл відкритих лекцій у весняному семестрі 2022 – 2023 навчального року

19 лютого 2023 року

   13 лютого 2022 року відбулася відкрита лекція доцента кафедри готельно–ресторанної справи та туризму Гопкало Л.М. на тему «Організація служби прийому та розміщення в готелях» з дисципліни «Організація готельного господарства» для студентів 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа».


        14 лютого 2023 року доцентом кафедри готельно – ресторанної справи та туризму Москвічовою О.С. було проведено відкриту лекцію на тему «Туризм як об”єкт управління» з дисципліни «Менеджмент туризму» для студентів 3 курсу спеціальності «Туризм».

     На відкритих заняттях доцента Гопкало Л.М. та доцента Москвічової О.С. були присутні представники професорсько-викладацького складу кафедри готельно – ресторанної справи та туризму: завідувач кафедри, професор Левицька І.В., професор Бардаш С.В., професор Бандура В.М., доцент Мосіюк С.І. , доцент Кудінова І.П. та бажаючі відвідати відкриту лекцію.
      Доцент Гопкало Л.М. закцентувала увагу студентів спеціальності «Готельно–ресторанна справа» на організацію роботи служби прийому і розміщення гостей готелю, зауваживши про дотримання етичних норм поведінки із гостями.

 

 

 

 

 

     Доцент Москвічова О.С. ознайомила третьокурсників спеціальності «Туризм» із особливостями реалізації управлінських ідей та результатів своєї праці на користь розвитку бізнесової туристичної діяльності й соціального розвитку суспільства.

 

 

 

 

    Лекторами було подано цікавий науковий та інформаційний матеріал через креативне спрезентування, яке з доповненням прийомів розповіді та залученням студентської аудиторії до діалогу створило атмосферу невимушеного освоєння тематик.
     Відкриті лекції було проведено у відповідності до програм навчальних дисциплін «Організація готельного господарства» та «Менеджмент туризму» й спрямовані на набуття здобувачами вищої освіти відповідних загальних, спеціальних та програмних компетентностей. Проведене анкетування присутніх показало високий науково-методичний рівень проведення лекційних занять доцентом Гопкало Л.М. та доцентом Москвічовою О.С.


Стефанія Мосіюк,
відповідальна від ННІ НОІТ за
проведення відкритих лекцій

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook