ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НА ФАКУЛЬТЕТІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК
ПРОГРАМА Дня відкритих дверей
13.00 | Підключення учасників до факультетського заходу за посиланням | https://nubip-edu-ua.zoom.us/j/84088032351?pwd=L1g1dkpjbzNVMXdQcGlYRWtWeGtiQT09 |
13.10 | Про підготовку фахівців ОС "Бакалавр" та ОС "Магістр" на факультеті | Доповідач: декан факультету Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна
|
13.25 | Про особливості вступу на спеціальності 181 "Харчові технології" та 229 "Громадське здоров'я"
| Доповідач: заступник декана факультету Слободянюк Наталія Михайлівна |
13.40 | Про умови проживання у гуртожитку та виховну роботу на факультеті | Доповідач: заступник декана факультету Розбицька Тетяна Вікторівна |
13.50 | Про дозвілля студентів | Доповідач: голова студентської організації факультету Типило Володимир
|
14.00 | Виступи завідувачів кафедр, викладачів та студентського активу факультету | |
14.15 | Запитання - відповіді |