Ректорат: активізуємо профорієнтацію – запрошуємо вступників на Дні відкритих дверей

13 лютого 2023 року
  13 лютого 2023 року відбулося засідання ректорату. Відкриваючи його, проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про необхідність продовження моніторингу освітнього процесу, відвідуваності, недопущення зривів розкладу тощо. Приємною новиною стало отримання ліцензії на надання освітніх послуг в Китаї за спеціальностями біотехнологія, тваринництво та харчові технології. Сьогодні стартує акредитація освітньо-наукової програми з екології.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша зупинився на проведенні звіту наукових керівників аспірантів четвертого року навчання. В центрі уваги також співпраця з районним центром комплектування та соціальної підтримки, бронювання співробітників університету.

  Учений секретар Оксана Барановська доповіла про проведення засідань ректорату та вченої ради наступного тижня, а такою порядок таємного голосування, який буде традиційним і триватиме два дні.
  Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про підготовку аналітичних матеріалів та звітних документів про основні показники реалізації наукових досліджень, що фінансувалися за рахунок державного бюджету у 2022 році, основні організаційні заходи щодо підготовки ювілейної наукової конференції, стан підготовки періодичних наукових видань. У навчально-дослідних господарствах триває підготовка до весняних польових робіт.

  Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський закцентував на проведенні днів відкритих дверей на факультетах та в ННІ, відповідний графік сформований і опублікований на офіційному сайті університету. Для участі в олімпіаді зі вступу до університету зареєструвалося понад 700 учасників.
  Голова профспілкової організації Ростислав Тарасенко проінформував про надання допомоги малозабезпеченим працівникам університету, список яких буде завершений найближчим часом.

  Начальник відділу кадрів Микола Михайліченко повідомив про перебіг конкурсу на заміщення вакантних посад завідувачів кафедрами.

 

  Заступник голови Студентської організації Олександра Калініченко подякувала ректорату за сприяння у проведенні виборів керівника столичної студентської ліги.
Директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Сергій Михнюк зупинився на продовженні моніторингу ситуації в гуртожитках, залученості студентів до навчального процесу, ладу та активізації роботи самоврядування.

 

  Начальник відділу дистанційного навчання, координації роботи з відокремленими підрозділами Олександр Санченко доповів про профорієнтаційну роботу, залучення учасників олімпіади для вступу в університет.
  Начальник юридичного відділу Андрій Бова закцентував на особливостях законодавства щодо призову на період воєнного стану.
  Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про результати моніторингу стану будівлі навчального корпусу №1, залучення до цього фахівців-будівельників. Завершуються ремонтні роботи в двох аудиторіях навчального корпусу №7.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук зупинився на перебігу освітнього процесу. Відвідуваність занять студентами онлайн сягає понад 86%, решта відпрацьовує в асинхронному режимі. На контролі профорієнтаційна робота, залучення слухачів на підготовче відділення та до участі в олімпіаді для вступу в університет.

 

  Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook