Онлайн-марафон до Дня безпечного інтернету

7 лютого 2023 року
факультет землевпорядкування

    Цікава та пізнавальна зустріч наставників академічних груп кафедри землевпорядного проектування Кустовської Оксани, Гунько Людмили, Колганової Ірини та Чумаченка Олександра з підопічними студентами на онлайн-марафоні до Дня безпечного інтернету 07 лютого 2023 року в рамках програми «Цифрові інструменти Google для освіти».


      Вітальні слова та огляд роботи Google Україна: Олег Якимчук (директор із взаємодії з органами державної влади Google Україна); Дмитро Завгородній (генеральний директор директорату цифрової трансформації Міністерства освіти і науки України); Ярослава Дьо (головна спеціалістка директорату європейської та євроатлантичної інтеграції Міністерства цифрової трансформації України).
       Програми заходу доволі насичена та цікава, зокрема, були представлені та обговорені такі актуальні теми:
Безбар'єрність – нова норма. Безбар'єрність – соціальні трансформації у відносинах і ставленні до людини: Оксана Збітнєва (виконавча директорка громадської організації «Безбар'єрність») та багато іншого цікавого та пізнавального: рекомендації з безпеки за окремими продуктами Google через призму “Для освіти”: Антоніна Букач (сертифікований тренер Google for Education), Безпечний пошук: Ганна Асманська (сертифікований викладач Google for Education), Fake. DeepFake: Ірина Сокол (сертифікований тренер Google for Education), Тенденції Національної гарячої лінії для дітей та молоді у напрямку безпеки дітей в інтернеті: що мають знати батьки та педагоги/педагогині?:Альона Кривуляк (координаторка Національної гарячої лінії для дітей та молоді ГО "Ла Страда-Україна"), Огляд-знайомство з посібником з безпеки “Обачність, Пильність, Захист, Доброзичливість, Сміливість”: Антоніна Букач, YouTube: Іван Стромило (сертифікований викладач Google for Education), ОС Андроїд: Сергій Пойда (сертифікований викладач Google for Education), Як діти сприймають комунікацію, події та різні види заманювання онлайн: Вікторія Лещенко (експертка Українського центру оцінювання якості освіти, директор Vixon School), Gmail: Тетяна Грабітченко (сертифікований викладач Google for Education), Chrome, Функції доступності Chrome OS, Duo+Meet, Представлення платформи “Навчайте, де б ви не були”: Антоніна Букач, Конфіденційність особистої інформації: Олег Стечкевич (сертифікований тренер Google for Education).

 
     Всі учасники активно задавали питання, брали участь у міні практиках, дискутували та висловлювали власні бачення. Захід сподобався як науково-педагогічним працівникам так і здобувачам вищої освіти.

Староста 1 академічної групи магістратури
Надія Іщенко

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook