Зустріч групи МВ-19004 б з куратором Кропивко О.М. на початку семестру

6 лютого 2023 року

Напередодні весняного семестру відбулася зустріч групи МВ-19004 б з куратором Кропивко О.М. Хоча обмін інформацією і на канікулах відбувався на постійній основі, але на початку семестру завжди є необхідність поспілкуватися, обговорити окремі питання, узгодити плани та їх реалізацію.
У фокусі нинішньої зустрічі та нагадування щодо розкладу занять, та участь у профорієнтаційних заходах кафедри та факультету, і пропозиції підписатися на соціальні мережі кафедри та факультету (Instagram,fb, tik-tok, yutube), та участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Трансформація системи міжнародних відносин в умовах російсько-української війни», організатором якої є Гуманітарно-педагогічний факультет і кафедра міжнародних відносин і суспільних наук..
Куратор анонсувала заходи, заплановані для проведення у fb-групі Євроклубу HistoryEU Європа-Україна та запросила приєднатися до групи, де постійно оновлюються корисні для студентів-міжнародників новини щодо процесів євроінтеграції.
Окремо поставили питання щодо підготовки вступу до магістратури, яке для студентів-бакалаврів 4 курс є більш ніж актуальним.

Отже, останній семестр 4 курсу: завдання успішно закінчити і успішно продовжити навчання на першому курсі магістратури ГПФ НУБіП України .

 

 

Олена Кропивко,
куратор групи МВ-19004 б,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук .

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook