Всеукраїнський турнір юних хіміків зустрічають агрохіміки

6 лютого 2023 року

 

У країні триває війна, проте ми міцно тримаємо оборону на всіх фронтах! Збройні сили України тримають наші рубежі, а ми тримаємо під пильною увагою психологічний стан наших юнатів і їх професійні настрої!

 

   З метою підтримки талановитої молоді, їх долучення до сфери агробізнесу, а також популяризації професій агробіологічного профілю, проведення профорієнтаційної роботи агробіологічного факультету, крім того, підтримки престижу Національного університету біоресурсів і природокористування України колективом кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна агробіологічного факультету спільно із Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України у рамках Всеукраїнського турніру юних хіміків провели Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Турнір юних агрохіміків 2023». Слід наголосити, що у організації і проведенні цього вагомого турніру для юнатів удостоєні 3 найкращі ЗВО України: КНУ ім. Тараса Шевченка, КПІ ім. Ігоря Сікорського і НУБіП України.
   На початку учасники конференції були ознайомлені із структурою університету, спеціальностями, за якими НУБіП України проводить підготовку фахівців, правилами вступної кампанії на 2023 рік, умовами участі в олімпіаді, підготовчих курсах. Особливу увагу приділили агробіологічному факультету і спеціальностям «агрономія», а також «садівництво і виноградарство». Крім того, учасники дізнались про діяльність кафедри агрохімії та якості рослинництва ім. О.І. Душечкіна, переваги навчання в НУБіП України, можливостями працевлаштування.

   Після цього студенти ознайомилися із теоретичною інформацією на лекторії. І далі перейшли до виконання безпосередньо турнірних завдань. Змагання між учнями були цікавими і запальними, кожен хотів проявити себе як найкраще і стати першим. Із поміж 50 претенденів на перемогу у турнірному циклі змагань за програмою НУБіП України вдача посміхнулась Вікторії Подубинській із Харківшини, Олександрі Харині із Житомирщини, Аріні Хмель із Поділля. Проте, у загальному заліку змагань за результатами 3 днів у 3х ЗВО перше місце посіла Еліна Камалова, друге – Тарас Савчук, а третє – Віталій Недашківський і Владислав Мачківський.

   Дякуємо учням за активну роботу, колективу Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України за співпрацю!
   Із нетерпінням чекаємо вихованців наших колег у якості студентів нашого університету!
   Дякуємо ЗСУ за можливість жити і працювати у вільній Україні!

 
Ігор Бордюжа,
асистент кафедри агрохімії та якості
продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна

 

 
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook