Факультет землевпорядкування готовий до весняного семестру

5 лютого 2023 року
факультет землевпорядкування
  Весняний навчальний семестр 2022-2023 навчального року у Національному університеті біоресурсів і природокористування України триватиме 15 тижнів і бере свій початок з 6 лютого 2023 року. Гарантією його успішного старту є організованість і підготовка. Саме тому на факультеті землевпорядкування відбулися робочі онлайн-зустрічі адміністрації факультету із завідувачами кафедр, старостами академічних груп та студентським активом. Головною темою нарад стали питання організованого початку семестру та забезпечення освітнього процесу у разі надзвичайних ситуацій.
 
  Під час зустрічі із завідувачами кафедр факультету землевпорядкування декан Тарас Євсюков нагадав колегам про необхідність дотримання у II семестрі 2022-2023 н.р. тимчасового порядку дій учасників освітнього процесу у разі виникнення перебоїв в електропостачанні та інших надзвичайних ситуацій (https://nubip.edu.ua/node/23920). Тарас Олексійович зазначив, що навчальний рік для закладів вищої освіти буде непростий, але наше спільне завдання – бути мобільними і швидко реагувати на виклики, що постають. Також керівник факультету зосередив увагу щодо Вступної кампанії-2023 та активації профорієнтаційної діяльності кожного науково-педагогічного працівника факультету.
  Потому заступник декана Олександр Шевченко детально ознайомив колег з графіком освітнього процесу у НУБіП України на весняний семестр 2022-2023 н.р. З урахуванням всіх обставин, було прийнято рішення про те, що з 06 лютого чотири тижні навчання відбуватиметься у дистанційному форматі для студентів 1-4 курсів ОС «Бакалавр» та першого року навчання ОС «Магістр» спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій». З 06 березня заплановано вихід до аудиторних занять студентів 1, 4 курсів ОС «Бакалавр» та першого року навчання ОС «Магістр». Потому з 03 квітня відбудеться ротація і заплановано вихід до аудиторій студентів 2-3 курсів ОС «Бакалавр».
  Традиційно, перед початком нового навчального семестру відбулась зустріч зі старостами академічних груп та студентським активом за схожим планом. Декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков та його заступник Олександр Шевченко зосередили увагу найважливішим питанням організації освітнього процесу, зокрема – безпеки та дотримання правил поведінки в умовах воєнного стану в Україні. Також Тарас Олексійович зазначив, що під час виникнення надзвичайних ситуацій старостам потрібно контролювати та підтримувати зв’язок з кожним студентом академічної групи.
 
  Від студентського активу виступила голова студентської організації факультету землевпорядкування Олександра Калініченко. Олександра зазначила, що новий навчальний семестр передбачає безліч цікавих заходів за участі студентів Національного університету біоресурсів і природокористування України. Зокрема, у березні планується проведення студентської науково-практичної конференції. Для студентів факультету землевпорядкування – це можливість долучитись до участі та організації, а також цікаво та пізнавально провести час.
 
  Наостанок декан факультету Тарас Євсюков подякував здобувачам за участь та конструктивний діалог і побажав студентам сил та наснаги у новому навчальному році.
 
 
Ольга Пронь,
студентка факультету землевпорядкування    
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook