Засідання кафедри садівництва

2 лютого 2023 року

Під керівництвом Бориса Мазура, завідувача кафедри, 2 лютого 2023 року в очному форматі за участі колективу кафедри відбулося обговорення початку 2 навчального семестру 2022/2023 н.р.

Борис Мазур наголосив, що у Національному університеті біоресурсів і природокористування України 2-й весняний семестр 2022/2023 навчального року розпочнеться 6 лютого 2023 року в дистанційному режимі.

Обговорювалися питання щодо ситуації з аспіратами на кафедрі: затвердження тем, проведення планової атестації та весняна вступнана кампанія до аспірантури.

Також обговорили майбутніх абітурієнтів, а саме залучення їх до участі в предметній олімпіаді, реєстрація на підготовчі курси, а також налагодження співпраці зі школами та коледжами.

 

Секретар кафедри Юрій Андрусик звернув увагу колективу на розкладі весняного семестру (офіційний розклад занять знаходиться за посиланням https://nubip.edu.ua/node/23920). Зауважив, що до 20 лютого необхідно провести підготовчі роботи щодо початку очного навчання, зокрема: матеріально-технічного забезпечення, функціонування та оновлення електронних навчальних курсів, наявність відеоматеріалів лекційних та практичних занять. Підняв питання проведення відкритих лекції. Він зазначив, що до 6 лютого необхідно сформувати графіки відкритих лекцій, графік яких буде висвітлено на сайті факультету та кафедри. 
Доведено до відома присутніх наказ ректора № 40 від 24.01.23 р. «Про практичне навчання у 2 семестрі 2022/2023 н.р.». Навчальна практика в 2 семестрі планується в очному форматі. Тому було обговорено декілька нововведень та вислухано пропозиції щодо покращення умов проведення її в сучасних умовах.

Колектив кафедри не залежно від складних умов воєнного стану готовий зустріти студентів у очному форматі і знетерпінням чекає їх у стінах рідного факультету

Олександр Гаврилюк
доктор філософії, асистент
кафедри садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook