Разом до світлого майбутнього України!

26 січня 2023 року
     Росія вже який місяць поспіль безупинно наносить масовані удари всіма можливими ракетами, дронами-камікадзе, артилерією по енергетичній системі всієї України з метою зламати національний спротив, непереможний дух українців. Обстріляні всі ТЕС, ГЕС та найбільші підстанції енергосистеми. Ситуація в столиці, місті Києві – одна з найскладніших через масованість атак першочергової цілі рашистів. Мета росії очевидна – зруйнування економіки України, блекаут усієї держави.

     Але в цій ситуації, як і на початку широкомасштабного вторгнення, ніхто не збирається миритися з окупантами і кожен на своєму місці робить все можливе в наближенні нашої Перемоги. Національний університет біоресурсів і природокористування України першим в столиці відновив навчальний процес під час воєнних дій, невдовзі після того, як наші ЗСУ відтіснили ворога з Київщини. Нелегко було завершувати навчальний процес в І семестрі 2022-2023 навчального року, адже починаючи з 10 жовтня окупанти розпочали масовані атаки по енергоінфраструктурі, що призвело до відключень електроенергії, викликало перебої зі зв’язком та інтернетом – все це ускладнило проведення занять, складання сесії тощо.
   Університет оперативно забезпечив функціонування навчально-інформаційного порталу E-LEARN в безперебійному режимі в умовах регулярних відключень від електроенергії для ефективного проведення дистанційної форми навчання. Звичайно, всі ми впевненні в нашій Перемозі, але виходячи з сьогоднішніх реалій, розуміємо що ворог не зупиниться сам по собі.
    Наперекір всьому, освітній процес у ІІ семестрі 2022-2023 навчального року для студентів денної форми навчання розпочнеться з 6 лютого 2023 р. Чотири тижні навчання для усіх студентів 1-4 курсів бакалаврату, 1 року навчання магістратури освітньо-професійних і освітньо-наукових програм, 2 року навчання магістратури освітньо-наукових програм та 1-6 курсів магістрів ветеринарного спрямування буде відбуватися у дистанційному форматі.
    Для координації роботи деканату економічного факультету необхідно наявність автономного пункту із забезпечення електроенергією. Дефіцит автономних генераторів та відсутність вільних коштів ускладнював вирішення цієї проблеми, тому звернулися до благодійної організації яка вже чимало зробила для України у вирішенні багатьох соціальних питань у воєнний час та допомоги ЗСУ. Для цього був надісланий запит до благодійної організації Асоціація Українців у Ірландії (АУРІ), яка з благодійним фондом Гуртом UA, які відгукнулися на наш запит та допомогли в придбанні та логістиці електрогенератора.
  
  
 
 
 
    Адміністрація економічного факультету висловлює слова щирої вдячності за надану благодійну допомогу Громадській організації Асоціації Українців у Республіці Ірландії (АУРІ) https://www.ukrainians.ie/uk/home/ в особі керівника Сергія Балана та благодійний фонд Гуртом UA https://gurtomua.org/ в особі Вікторії Волинець – керівника благодійної організації.
     В свою чергу колектив економічного факультету обіцяє підготувати для нашої країни не лише фахівців-економістів для галузей економіки, але й гідних патріотів своєї країни.
Разом переможемо!
Разом відбудуємо!
Разом будемо крокувати до світлого майбутнього України!!!
 
Олександр Балан,
доцент кафедри економіки


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook