Ректорат: готовність до весняного навчального семестру і завершення циклу акредитації освітніх програм

23 січня 2023 року
  23 січня 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене підготовці до навчального семестру, профорієнтаційній роботі та плануванню діяльності на поточний тиждень. Попри перебування членів ректорату у відпустках за власний рахунок, всі вони наживо взяли активну участь в обговоренні питань порядку денного.

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша проінформував про стан акредитації освітньо-наукових програм з філософії та екології, перебіг навчання аспірантів з Китаю, ситуацію з підготовкою ювілейного видання.

  Начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко доповів про завершення розрахунків обсягів базового фінансування для провадження наукових досліджень. В полі зору також підготовка міжнародної наукової конференції, приуроченої 125-річчю університету.

  Голова профспілкової організації співробітників Ростислав Тарасенко закцентував на завершенні формування кошторису, який планується на найближчому тижні затвердити.

  Начальник відділу кадрів Микола Михайліченко доповів про підготовку рішень щодо оптимізації штатів як науково-педагогічних працівників, так і співробітників університету.

  Голова Студентської організації Олександр Вертелецький, який, до речі, сьогодні відзначає своє 21-річчя, повідомив про проведення виборів київського осередку Студентської ліги на базі НУБіП України 6 лютого.

  Начальник відділу координації діяльності відокремлених підрозділів Олександр Санченко проінформував про старт навчального семестру в Заліщицькому фаховому коледжі, профорієнтаційну роботу.

  Головний бухгалтер Тетяна Кондрицька зупинилася на подачі річного фінансового звіту.

  Завідувач кафедри військової підготовки Валерій Шевчук повідомив про практичні навчання курсантів.

  Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про підготовку відряджень делегацій університету для участі в засіданнях Альянсу європейських університетів. Завершена технічна підготовка рішень щодо оптимізації штатів, збалансування бюджету.

  Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко проінформував про ремонтні роботи в лабораторіях захисту рослин, тракторів, аварійні роботи на навчальному корпусі №1.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук озвучив інформацію про перебіг акредитації освітньо-професійних програм та початок навчального семестру.

 

  Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Зокрема, Сергію Кваші, начальнику ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Сергію Михнюку у співпраці з головою Студентської організації Олександром Вертелецьким – у зв’язку з відновленням роботи школи керівників органів студентського самоврядування напрацювати план допомоги Студентській організації (поточна діяльність, її правова основа тощо). Василю Шинкаруку – завершення і підготовка наступних акредитацій, посилення ролі деканів факультетів та директорів ННІ, провести нараду щодо початку навчального семестру, на якій закцентувати на коректній роботі навчального порталу та перевірці сторінок складу кафедр. Сергію Кваші – з метою перевірки готовності до навчального семестру відвідати студентські гуртожитки та за результатами провести відповідну нараду з завідувачами і за потреби господарськими службами, активізувати підготовку до відзначення 125-річниці університету. Вадиму Ткачуку – проаналізувати стан сплати за навчання за весняний семестр, завершити підготовку закордонних відряджень делегацій НУБіП для участі в засіданні Альянсу європейських університетів. Валерію Іщенку – продовжити аварійні ремонти на визначених обєктах. Миколі Михайліченку спільно із деканами факультетів та директорами ННІ – надати пропозиції щодо заміщення вакантних посад завідувачів кафедрами. Валерію Шевчуку – надати пропозиції з перспектив фінансування кафедри військової підготовки.

  Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook