Викладачі кафедри є активними слухачами Ukrainian Global Faculty

22 січня 2023 року
Онлайн, Факультет аграрного менеджменту

У листопаді 2022 року в Україні стартувала міжнародна освітня ініціатива Ukraine Global Faculty (UGF). Студенти, аспіранти, викладачі, професіонали мають можливість безкоштовно відвідувати онлайн-лекції професорів провідних світових університетів, закордонних експертів та підприємців. Інформація є доступною на сайті Міністерства освіти і науки України: лінк

UGF реалізує фонд Василя Хмельницького K.FUND за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Викладачі кафедри адімінстративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності долучились до першої лекції курсу з кризового менеджменту від DAVID RUBENS «Chaos & Complexity: Modelling Crisis Management in the 2020’s», що відбулась 19 січня 2023 р. Девід Рубенс є Директором Інституту управління стратегічними ризиками (Лондон, Британія).

Перша лекція була присвячена огляду картини хаотичного світу та глобальних ризиків, методів їх упередження і управління. Управління ризиками - це про те як нам діяти по наслідках події, що може виникнути. Але у випадку виникнення безпрецендентних ситуацій - ми не можемо ніяк передбачити та вплинути на результат, щоб зменшити ступінь можливого негативного впливу (ситуація повної невизначеності). А також були обговорені моменти щодо прийняття відповідальності при розробці програми управління ризиками.

  

Формат участі в лекціях передбачає як синхронну участь, так і асинхронну. Також проєктом забезпечується синхронний переклад. Але можна долучатись до зустрічей та слухати лекції в оригіналі.

Олена Ковтун, доцент кафедри

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook