В НУБіП відзначили Всесвітній день футболу

16 грудня 2022 року
факультет землевпорядкування
   Футбол – улюблена гра мільйонів людей на планеті. Звісно, і в нашому Університеті цей вид спорту викликає особливий інтерес. Відомо, що шанувальники усього світу відзначають 10 грудня Всесвітній день футболу. І поки у сонячному Катарі триває 22-й Чемпіонат Світу з футболу, студентський актив запропонував відмітити Всесвітній день футболу міні турніром.

   Команди трьох факультетів – землевпорядкування, економічного і харчових технологій та управління якістю продукції АПК зустрілися у непростому поєдинку на футбольному майданчику НУБіП. Відкрили турнір словами привітань і побажань до вболівальників та гравців декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков і заступниця декана факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Тетяна Розбицька.
 
  Незважаючи на зимову погоду гравцям бракувало часу помітити холод через неймовірні почуття азарту і захопленості грою, а шанувальники робили усе можливе щоб підтримати їх. Вигуки, гасла, оплески, все для того щоб підтримати команду саме свого факультету. Протягом усіх матчів була дружня атмосфера серед команд, яка зовсім не заважала духу змагань і команди грали запекло та на висоті. Безперечно турнір завершився на емоціях бажанням зіграти ще не один матч на цьому полі.
 
 
 
   Тож перемогу здобули землевпорядники, харчовики були другими, а економісти стали бронзовими призерами. За результатами гри був обраний і найкращий гравець, ним став студент 4 курсу факультету землевпорядкування Владислав Мелешко.
   Декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков підкреслив високий рівень професіоналізму та командного духу хлопців. Нагородження команд провели: Володимир Типилов – голова студентської організації факультету харчових технологій, Владислав Горбаченко – голова спортивного відділу економічного факультету та Гліб Баженов – голова спортивного відділу факультету землевпорядкування.
 
  Хочемо висловити особливу подяку організаторам турніру – студентським організаціям факультетів землевпорядкування, харчових технологій та управління якістю продукції АПКта економічного. Завдяки спільній і злагодженій роботі колективів вдалося організувати та провести дуже цікавий захід.
 
 
Олеся Гурецька,
студентка факультету землевпорядкування

  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook