PhD: лекційний проєкт UGF не лише для аспірантів

15 грудня 2022 року
   Завдяки підтримці ректорату у надзвичайно тяжким умовах воєнного часу, всі науковці НУБіП України мають можливість відчувати користь  проєкту «Ukraine Global Faculty». Вже 16 грудня 2022 року очікується чергова 4-та відкрита лекція на тему виникнення та впровадження інноваційних технологій: «New & improved: How innovations happen».

   Лектором даної лекції буде Йохан Норберг — письменник, викладач і режисер документальних фільмів, який спеціалізується на питаннях прогресу підприємництва, глобалізації, тощо. Він є старшим науковим співробітником Інституту Катона у Вашингтоні та Європейського центру міжнародної політичної економії в Брюсселі, досить часто коментує події у ЗМІ Швеції, у 2018 році отримав нагороду Свободи Волтера Джадда, яку раніше присудили Гаррі Каспарову і Рональду Рейгану. Слід зазначити, що Йохан Норберг є автором понад 20-ти книг, які охоплюють широкий спектр тем, включаючи глобальні тенденції економіки, питання свободи, інноваційного прогресу, підприємництва. Його проривна робота під назвою «In Defence of Global Capitalism» (2003) була опублікована в понад 25 країнах. Його остання книга «Open – The Story of Human Progress» (2020) — це грандіозна одіссея через постійні мінливі хвилі зв’язків та ізоляції, обміну та протекціонізму, відкритих кордонів і закритих розумів. Він регулярно пише та веде документальні фільми про розвиток, економіку та поточні події.
   Слід відзначити, що лекції проєкту «Ukraine Global Faculty» призначені для таких галузей, як: мистецтво та гуманітарні науки / суспільні науки, бізнес і право, природничо-математичний напрям, інформаційно-комунікаційні технології, інженерія та інформатика.

   Для тих, хто ще не встиг зареєструватися в даному лекційному проєкті, можуть з легкістю це зробити на сайті: https://ugf.academy/

 
  Всі учасники мають можливість у своєму особистому кабінеті обрати ті лекції, котрі їх найбільш цікавлять. Досить важливою є опція вибору мови (англійська чи українська). Також під час лекції всі учасники матимуть можливість в чаті ставити запитання.
 
Віталій Вакуленко,
завідувач відділу аспірантури
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook