Вдалого вибору здобувачам освіти спеціальності 275 Транспортні технології, спеціалізація 275.03 на автомобільному транспорті

14 грудня 2022 року

Боярський ФК НУБіП України готує фахівців із спеціальності 275 Транспортні технології, спеціалізація 275.03 на автомобільному транспорті, яка охоплює широке коло питань пов’язаних з організацією роботи автомобільного транспорту. Під час навчання майбутні фахівці оволодівають знаннями та практичними навичками з організації пасажирських та вантажних перевезень, управління роботою транспорту, транспортної логістики, взаємодії видів транспорту, транспортної безпеки, інтелектуальних транспортних систем.

13 грудня 2022 року в очному та онлайн режимах відбулись презентації дисциплін вільного вибору для здобувачів освіти спеціальності 275 Транспортні технології, спеціалізація 275.03 на автомобільному транспорті.

Викладачі коледжу розповіли про дисципліни вільного вибору, алгоритм вибору освітніх компонент, право здобувачів освіти на формування індивідуальної освітньої траєкторії, ознайомили їх із метою, завданнями та змістом вибіркових навчальних дисциплін: Основи інженерного менеджменту, основи маркетингу, логістика, логістика транспортних систем, транспортне право, транспортні засоби, основи розвитку технологій автомобільного електротранспорту, глобальні супутникові системи навігації і зв’язку на транспорті, транспортне планування території, транспортне планування міст, організація міжнародних автоперевезень, основи організації міжнародних перевезень, основи європейських стандартів на автомобільному транспорті, випробування та сертифікація транспортних засобів.

Із описом вибіркових дисциплін можна ознайомитися на сайті коледжу на сторінці циклової комісії технічних дисциплін за спеціальністю 275 Транспортні технології, спеціалізація 275.03 на автомобільному транспорті.

Сподіваємось, наші здобувачі освіти зроблять правильний вибір і здобудуть знання, необхідні їм у майбутньому працевлаштуванні!

 

 

Наталія ГРИЦИШИН, завідуюча технічного відділення

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook