Студенти 2 курсу освітніх програм “Цифрова економіка” та “Економічна кібернетика” представили результати своїх наукових досліджень в рамках виконання курсових робіт

14 грудня 2022 року
Протягом першого тижня грудня в змішаному форматі відбулися захисти курсових робіт за дисципліною “Цифрова економіка” студентів 2 курсу освітніх програм “Цифрова економіка” та “Економічна кібернетика”.
Хоча умови виконання курсових робіт були досить екстремальними, адже потребували комп’ютерної обробки та аналізу даних за допомогою методів описової статистики, поряд з тим, студенти успішно справилися із поставленими завданнями, та отримали перший досвід виконання такого типу робіт.
Тематика курсових робіт охоплює широке коло актуальних питань. Значна частка робіт за вибором студентів була присвячена особливостям формування ринку криптовалют, аналізу впливу інформаційного фактору на нього, а також економічному змісту застосування технології блокчейн в різних сферах економіки держави.
 
 
 
Значна частка робіт була присвячена питанням цифровізації бізнесу, а зокрема модифікації бізнес-моделей в умовах цифровізації, особливостям формування електронної комерції та інструментам та метрикам веб-аналізу, краудфандинг, краудсорсинг.
 
 
Значна частина робіт була більш фундаментального характеру, присвячена аналізу стану цифровізації економік різних країн та дослідженню її складових.
 
Ми дякуємо студентам за проявлену активність в освітньому процесі, їх жагу до знань, вітаємо з успішним представленням своїх перших наукових здобутків, захистом курсових робіт.
 
Інна Костенко,

Старший викладач кафедри економічної кібернетики 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook