У гуртожитку №6 відбулися збори мешканців факультету ветеринарної медицини

7 грудня 2022, 16:35
ФВМ НУБіП України

   6 грудня 2022 року в онлайн відбулися збори мешканців гуртожитком №6, щодо безпеки життєдіяльності у період канікул та поводження під час тривоги, готовність до можливого повного блекауту і варіанти виходу з ситуації, правил проживання і поведінки у гуртожитках НУБіП України, санітарного стану кімнат і місць загального користування, а також обговорення різних проблем, які стосувалися проживання здобувачів у гуртожитку.

   На зборах були присутні заступник декана з навчально-виховної роботи факультету ветеринарної медицини Тарас Савчук, вихователі гуртожитку Юрій Масалович і Роман Бокотько та завідувач гуртожитку Тетяна Фещенко.

   Заступник декана з навчально-виховної роботи Тарас Савчук привітав всіх з Днем Української Армії. Доніс до присутніх інформацію щодо поводження під час тривоги. Закликав студентів не нехтувати сиреною, а обов’язково ховатися до укриття, яке обладнане відповідно до вимог. Зупинився на оплаті за проживання у наступному семестрі. Нагадав студентам, що незважаючи на ситуацію в Україні, ректорат, деканат, дирекція студентського містечка і адміністрація гуртожитку робить максимум, щоб покращити умови проживання студентів. Також відповів на питання, які турбували студентів.

 

 

   Вихователі гуртожитку Юрій Масалович і Роман Бокотько нагадали, про основні правила проживання в гуртожитку та наголосили що гуртожиток - це рідний дім для кожного з присутніх, тому треба берегти його і підтримувати чистоту. Закликали здобувачів по можливості виїхати на зимові канікули додому та незабувати вимкнути електроприлади з розеток.

   Завідувач гуртожитку Тетяна Фещенко наголосила на підтримці порядку, побутового комфорту і естетики на території не тільки університету, а й гуртожитку, кімнати, та нагадала мешканцям про економію електроенергії, води і газу. Зупинилася на готовності гуртожитку до можливого повного блекауту.

Усім міцного здоров’я і мирного неба над головою.
Ми переможемо!
Слава Україні!

Тетяна Фещенко,
завідувач гуртожитку №6

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook