Профорієнтаційні зустрічі факультету аграрного менеджменту

6 грудня 2022 року
Голосіївський район, м.Київ

05 грудня 2022 року в рамках підготовки до низки профорієнтаційних заходів на 2022/2023 н.р. та до Дня відкритих дверей НУБіП України, що відбудуться вже поточного тижня, а саме 08 грудня 2022 р. (для випускників закладів фахової передвищої освіти) та 10 грудня 2022 р. (для випускників шкіл та гімназій), відбулись зустрічі Анатолія Остапчука, декана факультету аграрного менеджменту та Віталія Луцяка, завідувача кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності з представниками освітнього середовища Голосіївського району м.Києва.

Зокрема, відбулась зустріч з Галиною Полторак, очільницею Управління освіти Голосіївської районної в м.Києві державної адміністрації та Ольгою Мискою, головним спеціалістом відділу загальної середньої освіти та позашкільної освіти. Окреслені взаємовигідні напрямки співпраці на найближче майбутнє.

Також відбулась зустріч з Іриною Чернілевською, директоркою гімназії 179. Ця гімназія є надійним форпостом НУБіП України, адже багато її кращих випускників стали студентами НУБіП України та успішними випускниками факультету аграрного менеджменту.

Тож запрошуємо всіх до Дня відкритих дверей факультету аграрного менеджменту, який відбудеться 10 грудня 2022 р. саме для школярів, випускників гімназій та ліцеїв. Ви зможете познайомитись з усіма особливостями та перевагами, що розкриває для Вас навчання на факультеті аграрного менеджменту. 

Для участі у заході необхідно зареєструватись за покликаннями:

https://cutt.ly/w1DiUYg - анкета факультету аграрного менеджменту

https://cutt.ly/31Dy5NO - загальноуніверситетська анкета
 

Час проведення заходів 10 грудня 2022 р.

(для школярів, випускників гімназій та ліцеїв):

10:30 - загальноуніверситетський блок (лінк: https://cutt.ly/c1C2ZYQ)

11:30 - блок факультету аграрного менеджменту (лінк: https://cutt.ly/E1C9xTF)

 

Людмила Чорненька, заступник декана

факультету аграрного менеджменту

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook