Щасливі випускники факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК отримали дипломи

1 грудня 2022 року

 

       30 листопада 2022 року на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулась кульмінація навчального процесу − випуск і отримання дипломів магістра.

Цьогоріч  факультет випускає студентів спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» та 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка», освітня програма «Якість, стандартизація та сертифікація» відповідно денної форми навчання.

Словами привітання для випускників відкрили урочисту частину проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк та доктор технічних наук, професор та декан факультету Лариса Баль-Прилипко, вони побажали випускникам успіхів, професійного розвитку та здоров’я у цей важкий час.  

Лариса Баль-Прилипко зазначила, що факультет пишається кожним випускником, а також завжди будуть раді бачити їх на своєму порозі та з цікавими пропозиціями щодо спільного науково-практичного росту.

Гарними словами побажаннями до випускників магістрів звернулися  доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, кандидат технічних наук Олександр Савченко та звичайно ж наставники академічних груп доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, кандидат технічних наук Юлія Крижова та асистент кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції, доктора філософії Тетяна Розбицька. Викладачі привітали випускників, побажали подальших творчих успіхів, професійного та особистісного злету, натхнення, життєвих перемог, мирного неба та зазначили, що це тільки початок, щоб стати професіоналом своєї справи необхідно сумлінно працювати, та не зупинятись у навчанні.

 

         В свою чергу магістри-випускники долучились до слів подяки факультету, кафедрам та викладачам. Слова подяки були сказані старостами груп:  Євген Болибік, Леся Хархан, Ірина Момот, Анастасія Кутова, вони  подякували працівникам факультету за вкладені в них сили та емоції, привітали всіх зі святом, та побажали удачі випускникам у подальшому їх житті.

  

Любі наші випускники!

Хочемо привітати вас зі святом вашої перемоги, зі святом здійснення мрій, реалізації звершень, бо кожен з вас мріяв про цей день, про зміну своєї якості, про те, щоб бути наповненим знаннями, вміннями і навичками. Сьогодні ваша мрія здійснилася, сьогодні ви стоїте перед вибором, як і куди рухатися далі, але пам’ятайте, отриманий диплом є ключем для багатьох дверей, які до цього часу були недоступними для вас. Тому рухайтеся вперед, ставте неймовірні серйозні і глибокі завдання та не бійтеся перемагати і бути успішними.

 

Слава Збройним Силам України!

Слава нації!

Слава Україні!


Тетяна Розбицька, PhD
заступниця декана з виховної роботи

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook